Mai olasz autókról is negatív hír járja, hogy megbízhatatlanok, mint a 80-as évekbeli olasz modellek? Vagy jóval megbízhatóbbak a maiak? (beszélgetés)
Megbizható igen,
a Ducati is ugyan úgy, mint pl, a 4 Nagy Legendás Japán Motorgyártó!
Nem tudom mennyire érdemes egy Maseratit meg egy Ivecot egy lapon említeni. Csak az, hogy olasz, szerintem kevés.
Tapasztalatom Ivecoval van, mégpedig az, hogy bár maga a teherautó elég szar, de a bő 20 évesek még mindig jobbak, mint az újak.
Nekem volt Lancia Y-om a hétezres évek elején. Igazi szerelemautó volt, soha semmi bajom nem volt vele. Illetve egyszer betörték az egyik ablakot, a pótlása bele telt két hétbe, mert Olaszországból kellett hozni...... 🫣
Egy barátom Alfa Romeo 156-osának az Erzsébet híd közepén tört ki az egyik kereke, szintén kb ezer éve.
A barátnőm két éve adta el a közel húszéves Alfáját, azzal se volt soha semmilyen komoly baj.
Maserati Quattroporte, Levante
Alfa Romeo Giulia, 159, Stelvio
Lancia Thesis
Iveco Daily
(Illetve álljon itt motorgyártó is: Ducati.)
Mind (öt-tíz éves korukra) éppen olyan megbízhatatlanok lesznek, vagyis gyakran hagynak cserben az út szélén (rövid utak, vagy hosszú utazások során, mindegy mikor), mint a nyolcvanas évekbeli testvéreik?
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?