Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell recept
50 perc
A Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell hozzávalói:
4 csirkemellfilé
30 dkg tömlős krémsajt
5-6 levél medvehagyma, vagy 2 szál újhagyma
2 hegyes erős paprika
1 szál parasztkolbász
8 szelet bacon
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
A Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a paprikát és a kolbászt kis kockákra vágjuk. A krémsajtba keverjük a paprikát, a kolbászt, a hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A tölteléket elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, 2-2 szelet baconba göngyöljük, majd szorosan alufóliába csavarjuk. Tepsibe, vagy grillrácsra tesszük a tekercseket, és közepes lángon 35-40 percet sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2019. febr. 11. 20:15
A magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.