Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell recept

Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell recept

Elkészítési idő 50 perc

A Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell hozzávalói:
4 csirkemellfilé
30 dkg tömlős krémsajt
5-6 levél medvehagyma, vagy 2 szál újhagyma
2 hegyes erős paprika
1 szál parasztkolbász
8 szelet bacon

őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék


A Magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a paprikát és a kolbászt kis kockákra vágjuk. A krémsajtba keverjük a paprikát, a kolbászt, a hagymát, az őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A tölteléket elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, 2-2 szelet baconba göngyöljük, majd szorosan alufóliába csavarjuk. Tepsibe, vagy grillrácsra tesszük a tekercseket, és közepes lángon 35-40 percet sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A magyaros, krémsajtos göngyölt csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook