Magyar szakos Tanárnénik/bácsik:) segítsetek!!! (beszélgetős fórum)
Nem bántani akart,értem a szülői oldalt is:), de padagógusként leginkább Téged.Mi sajnos lassan már csak a kritikát kapjuk :(
Én 1 évig tanítottam fizikát (magyar szakosként).Hogy milyen iskolában,nem részletezném,de az ott "tanulókhoz" diploma sem kellett volna :(
4 évig tanítottam általános iskolában,de már annak is 10 éve,a középiskolai dolgokban vagyok benne,így sajnos nem tudok segíteni.
Én arra is gondolok, hogy a felkészületlenség mellett teljesen szabálytalan az, hogy ott tanít.
Vagy nem?
Nem sértegetni akartalak, szerintem nem is volt bántó a stílus, ahogy írtam.
Csak elnézem, ami manapság a sulikban megy, hát, fenntartom amit írtam.
ne vedd a szívedre!
ha jobban belegondolsz, igaza lehet, hiszen joggal gondolhatja, hogy nem vagy felkészült, hiszen itt kérsz segítséget.
A tankönyvekhez tartozik egy-egy tanári útmutató, abban nyilván találsz iránymutatást vagy tanmenetet.
Esetleg magyarszakos kollégától (ha van a suliban) kérhetnél segítséget.
Mint tanító , lehet rálátásod a módszertanra, feladattípusokra, próbáld azokat alkalmazni.
Oké, de ha a rajzhoz értesz, hogy taníthatsz magyart? Főleg felsőben.
Vagy én vagyok a tudatlan, és ezt lehet?
Sziasztok!
Én egy frissen diplomázott rajz szakos tanítónéni vagyok. Ennek ellenére ált. isk. felső tagozatában tanítok magyart ( irodalom, nyelvtan, népismeret, szoc.komm, nem szakrendszerű irodalom). Segítségeteket szeretném kérni bármiben! Óravázlat, tankönyv, feladatlap ajánlás, dolgozat, bármi! Aki tud kérem segítsen! Előre is köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Anya, ma fejbe csapott a tanárnéni...
- 29 éves srác vagyok és egy kedves tanárnénit keresek....
- Anyák napja az oviban és a suliban. Miért visznek egyes szülők virágot az óvónéninek, illetve a tanárnéninek?
- Milyen ajándékot szoktak venni negyedikes leköszönő tanárnéniknek?
- Mivel búcsúztassuk az alsós tanárnénit?
- Tanítónénik, tanárnénik, ballagás előtti utolsó osztályfőnökióra