Mágneses térdpántot vagy hasonlót használ valaki? (beszélgetés)
Szét kell nézni az árakban is, hogy hol az olcsóbb,mert nem mindenhol van egyforma áron ugyan az a termék.
Sok sikert hozzá és gyógyulj meg mihamarabb:)
Igen nekem is ez a fajta van pontossan, és ez nekem jó.de biztos, hogy nem minden problémára és nem mindenkinek jön be.
Ha módodban áll, akkor próbáld megvenni,hamár nem tudsz senkitől sem kölcsönkapni..
Őszintén én nem hittem benne,egy barátomtól kaptam kölcsön próbára és bizony jó lett.Sőt! egy gumi segítségével megpróbáltuk a derékra is rügzíteni--derékfájáskor--és bizony arra is jó volt.
Ha neked is lenne lehetőséged valakitől próbára elkérni, hogy meglásd neked beválik-e,hogy ne vedd meg feleslegessen..
:)
Szia!!!
Csak azért kérdezem,mert volt 2 térdműtétem és a dokim szerint a fájdalom sajnos ennek ellenére sem fog elmúlni. Ezekről a térdpántokról hallottam,hogy esetleg segítenek valamit.
Nekem most per pillanat gumis térdrögzítő van a jobb térdemen.
Miért kérded?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a gyógyító mágneses ékszerekkel kapcsolatban?
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- 7 hetes terhesen vérezni kezdtem. 1 hete tart, valaki tapasztalt már hasonlót?
- Mágneses anatómiai párna használata kiknek nem ajánlott?
- Mágneses lábujjgyűrű használata, tapasztalatok. Véleményeket kérek!!
- Ki használt már mágneses tartásjavítót, valóban segít egyenesen tartani a hátat?A mágnesek nem befolyásolják a szív munkáját?