Madártej (saját recept)

A Madártej (saját recept) hozzávalói:
Hozzávalók:
6 dl tej, 2 tojás, 2 kávéskanál vaníliás pudingpor, kis darab vaníliarúd, 50-60 csepp folyékony edesoitoszer.


A Madártej (saját recept) elkészítési módja:
Elkészítés: A tojássárgáját alaposan kikeverjük a folyékony edesitovel, majd beledolgozzuk a pudingport, szükség szerint 1-2 evőkanál tejet. A tej nagyobb részét felforraljuk a vaníliarúddal és kifőzünk benne személyenként egy vagy két habgaluskát. A tojáshabba is tehetünk néhány csepp édesítőszert. Kiemelve a habot egy mély üvegtálba tesszük, a kikevert tojássrgáját pedig óvatosan a forró tejhez keverjük, majd állandó keveréssel besűrítjük. Óvatosan a habgaluskák alá öntjük, és lehűtve tálaljuk. 1 adag E: 480 kJ / 115 kcal Sz: 10 g


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A madártej (saját recept) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook