Ma megtudtam az internet bugyraiból, hogy a technikumok... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
nem azt vitattam hogy el lehet. ugyanúgy bármelyik szakot technikumi alapokkal is ellehet. ugyanis a főtárgyak 100% ban azonosak.
:)
nem szólom le a gimit, ha figyeltél point arról szól az egész, hogy a technikumokat szólják le :P
Bármelyik szakot el lehet végezni gimnáziumi alapokkal.
Te csak úgy tudsz valamit védeni, hogy valami mást leszólsz? Másképp nem megy?
mondjuk az energetiaki közel sem olyan gyakorlati alapu képzés mint az általam emlitettek, infót is teljesen jól lehet abszolválni gimivel, vagy a környezetmérnökit, biomérnökit...
semmit nem mondtál evvel (van energetikai diploma is a családban. )
rÉGEN NEM VOLT SZAKKÖZÉP, CSAK ÁLTALÁNOSBÓL VAGY GIMI, VAGY TECHNIKUM ESETLEG SZAKMUNKÁSKÁPZŐ +technikum
éS BIZA A VILLAMOSMÉRNÖKIT KÖNNYEBB VOLT VILLAMOSIPAI TECHNIKUM UTÁN ABSZOLVÁLNI MINT GIMI UTÁN
Tudom, a lányom energetikai mérnökit végzett, gimnáziumból. Minden szükséges alaptudása megvolt hozzá, ha te nem is hiszed.
(. ezzel nem azt mondom, hogy technikumból ez lehetetlen)
a gépész, villamosmérnök meg közlekedésmérnök, építőmérnök cseppet több mint matek fizika ;) és elárulom ezeket a műszaki technikumokban ugyanúgy lehet emeltszinten tanulni.
nem matematikus, vagy fizikuslépzés. műszaki. nagyon más
pontosan, nyilván egy műszaki technikumból egy jgi kar elég nagy váltás. de gimiből meg egy műszaki kar lesz az.
viszoont mondjuk rendészetről a jogi kar meg reális továbbtanulási cél.
nem értem az emebreket miért hiszik azt, hogy egy kettessel végikinlódott gimi jobb, mint egy érdeklődés szerint választott technikum.
mondjuk én annó technikumba szerettem volna menni, csak nem engedtek :( muszáj volt gimibe, nem is szerettem
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Nem szeretett soha? Megtudtam, hogy a barátomnak szeretője van, velem van 7éve, a szeretőjével 10 éve
- Rehabilitációs terapeuta technikumban mit tanulnak?
- Ma egy DNS vizsgálat alapján megtudtam, hogy ki az...
- Segítsetek.... Ha már van egy OK-j szakmám, (tanfolyam) és megakarok csinálni egy 2 éves technikumot, akkor azért már fizetnem kell?