Ma lettem 36 éves, de még mindig 20-nak néznek. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Boldog szülinapot!
Én ma lettem 42 és nem hiszik el h a 22 éves lányom valóban a lányom :)
Szerintem az olyan nő, akiről ezt írod: "Esetleg ha az agyonsminkelt, virsliszájú, kiélt 20 éveshez hasonlít" - pont nem az a kategória, aki sokkal kevesebbnek néz ki a koránál.
Mindamellett egyetértek azzal, hogy a negyven közeliek inkább úgy 10 évvel tűnhetnek fiatalabbnak, mint a valós koruk.
De ha a vallomástevőt boldoggá teszi az, hogy 36 évesen 20-nak nézik, akkor jó. 🙂
Egyébként tényleg nagy szerepet játszik a genetika, mint ahogy azt Enissa is írta.
Azért ennyire nem és pont ez nem a 2 korosztálynál. Mert egy 40-es kinézhet harmancasnak. De egy közel 40 éves 20-k, nem. Mondom ezt úgy, hogy engem is mindig fiatalabbnak néznek.
Esetleg ha az agyonsminkelt, virsliszájú, kiélt 20 éveshez hasonlít, akkor talán. De egy normális 20 éves még igen fiatalkás arcú, bőrű, stb.
Boldog születésnapot!
Szerencsés géneket örököltél.
A vakok és gyengénlátók országos szövetsége? 😅
Boldogat, nem a szám számít.
Csak szeretnéd :D
Persze valszeg fiatalos vagy, de azért ez túlzás, kegyes hazugság.
További ajánlott fórumok:
- Régebben egy középkorú nő 2-3 gyerek után nem hízott el, most meg a tizen-huszonéves lányok úgy néznek ki, mint a disznó!
- Szerinted a 25-26éves csajok külsőleg jól néznek ki?
- 1, 5 éves fiam egész nap mellettem van, nem hajlandó a szobájában játszani. Mit tegyek?
- Munkanélküli lettem, kínomba elmentem 2 hónapja egy ingatlankövetítő irodába értékesítőnek. Sokan lenéznek emiatt. Tényleg ciki ez a szakma?
- 30 éves lettem
- Olyan nők, akik közel 40 évesen vagy később szülnek, azok sokkal fiatalabbnak néznek ki ahány évesek. Mi lehet az oka?