Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ma lettem 36 éves, de még mindig 20-nak néznek. fórum

Ma lettem 36 éves, de még mindig 20-nak néznek. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
jan. 14. 14:01
Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntéseket, aki meg nem hiszi el, azt nagyon sajnálom :)
jan. 13. 23:47
Kizárt, de azt hiszel el amit akarsz 😉
47. D.o.n. (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 12. 20:45

Génvizsgálatra kérjük fáradjon a recepció melletti vizsgálóba!🤪

Ezek szerint kívánni sem kell Neked a boldogságot a szülinapodhoz!👍

46. fincsi5 (válaszként erre: 39. - Plavalaguna)
jan. 12. 20:01
Jó lehet! :)))
jan. 12. 19:38
minden jót
jan. 12. 11:02
Bóóódogságos születésnapot!
43. Any73
jan. 10. 23:35
Boldog szülinapot kívánok!🎀💐🎂🥂🎁🎈
jan. 10. 23:21
Boldog szülinapot!
41. Myra
jan. 10. 22:39
Örülj neki.
40. plavalaguna (válaszként erre: 39. - Plavalaguna)
jan. 10. 19:04
és igen, ha uj orvos lát, akkor bootolni kell, hogy a kinézetem, nem illeszkedik a koromhoz. De az összes felmenőm iylen volt, semmit se teszünk érte, nem erény, nem ját dicsáret, evvan.
39. plavalaguna (válaszként erre: 30. - Fincsi5)
jan. 10. 19:03

pedig van így. van aki ilyet nyer a génlottón. Én is jóval fiatalabbnak nézek ki. Ettől nyilván nem leszek fiatal, de vicces helyzetek tudnak lenni.

A legviccesebb pl az a tipusu, amikor vki ugy beszél velem, mint aki jóval fiatalabb, meg majd megtudom ha annyi idős leszek mint ő, mert bezzeg, elárulom, hogy idősebb vagyok, és kiakad, hogy jajj, csak úgy mondta, hát tök látszik, hogy idősebb vagyok. ilyenkor volt már, hogy valaki felröhögött a háttérben, hiszen előtte osztott ki aki szerinte mennyire idősnek nézek ki, hogy nem tudhatom ennyi meg anny idősként én még azt, nem vagyok hozzá elég idős :D :D

jan. 10. 18:49
Boldog szülinapot :)
37. Cukormókus* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 10. 18:46
Van itt olyan, aki még ennél többet is letagadhat 😂🤣😂
36. 55Judit (válaszként erre: 33. - Enissa)
jan. 10. 18:10
Hát ez így természetes, szerintem is helyes.
35. Shukran (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 10. 18:08
Boldog szülinapot!🎂
34. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 10. 18:05
Isten éltessen!:)
33. Enissa (válaszként erre: 32. - 55Judit)
jan. 10. 18:03

"Nekem eszembe se jut hogy bárkinek is mondjam hogy szerintem hogy néz ki."

Én azt kimondom, ha valami szép valakin, pozitív megerősítés nem okozhat gondot.

Viszont, ha pl. nem tetszik egy baba, kisgyermek, nem mondom arra sem, hogy jaj de szép, mert nem fogok hazudni. Arra nem mondok semmit.

32. 55Judit (válaszként erre: 29. - Enissa)
jan. 10. 17:57

Nekem eszembe se jut hogy bárkinek is mondjam hogy szerintem hogy néz ki. Esetleg nagyon közeli ismerőssel kielemezzük egymást a hogylétünk kapcsán.

Egyébként amikor a fiam elérte a magasságomat, vagy felém nőtt, velünk is előfordult hogy az öcsémnek gondolták. Egyébként 22 év van közöttünk. De mivel mosolygós vagyok, ez inkább fiatalít mint öregít.

Egyébként nem érdekel ki milyennek lát. Ne fájjon, és akkor én már jól vagyok. Ez érdekel.

31. Enissa (válaszként erre: 30. - Fincsi5)
jan. 10. 17:56

Rendelőben dolgoztam, és elkértem a személyit, mert annyira fiatalnak nézett ki a hölgy, nem akartam elhinni, hogy az adatai jól vannak a rendszerben.

Megesik az ilyen.

30. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 10. 17:46

Nehezen hiszem el, még jó, hogy a személyidet nem kérik el ha italt vagy cigit akarsz venni.

Ilyeneket én amerikai giccses filmekben látok, hogy két nő van a képen, azt hiszem, barátnők, s egyszer kiderül; egyik az anya. De ha ez neked jólesik, és el is hiszed, legyen úgy!:)))

29. Enissa (válaszként erre: 26. - 55Judit)
jan. 10. 17:25

Na én nem tudok alakoskodni. Nem mondok senkiről szépet, hogy jobb színbe tüntessem fel magam, vagy hízelegjek az érintettnek.

Oké, tahó sem vagyok, hogy jesszusom, de szarul nézel ki.

28. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 10. 16:06

Boldog szülinapot!

Én ma lettem 42 és nem hiszik el h a 22 éves lányom valóban a lányom :)

27. 55Judit (válaszként erre: 26. - 55Judit)
jan. 10. 14:58
Egyébként ezt szoktam mondani annak aki nálam jóval fiatalabb. Aztán persze megkapom hogy de hülye vagy!😀
jan. 10. 14:54
Szerintem legtöbb esetben kedvességből mondják hogy "fiatalabbnak nézel ki, letagadhatnálennyi évet". Mégsem mondhatják hogy ej, de csúnyán megöregedtél!😀
25. tumbo2 (válaszként erre: 23. - Enissa)
jan. 10. 14:48
én csak egyet.45-ben született,azért már látszik rajta,de nagyon sokáig fiatalos,és csinos volt.engem is,a lányomat is sokkal fiatalabbnak néztek.a pap az anyámat megkérdezte,18 éves volt,kedves,maga nagykorú?
24. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 22. - 55Judit)
jan. 10. 14:46
Igen. Az életmód is.
23. Enissa (válaszként erre: 20. - Alnisa)
jan. 10. 14:37
Azért mertem leírni, mert nem egy nőt ismerek, aki tényleg letagadhat ennyit.
22. 55Judit (válaszként erre: 21. - Smaragdzöld 🐉)
jan. 10. 14:34
És az életmód is.
21. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 20. - Alnisa)
jan. 10. 13:57

Szerintem az olyan nő, akiről ezt írod: "Esetleg ha az agyonsminkelt, virsliszájú, kiélt 20 éveshez hasonlít" - pont nem az a kategória, aki sokkal kevesebbnek néz ki a koránál.

Mindamellett egyetértek azzal, hogy a negyven közeliek inkább úgy 10 évvel tűnhetnek fiatalabbnak, mint a valós koruk.

De ha a vallomástevőt boldoggá teszi az, hogy 36 évesen 20-nak nézik, akkor jó. 🙂

Egyébként tényleg nagy szerepet játszik a genetika, mint ahogy azt Enissa is írta.

20. Alnisa (válaszként erre: 19. - Enissa)
jan. 10. 13:29

Azért ennyire nem és pont ez nem a 2 korosztálynál. Mert egy 40-es kinézhet harmancasnak. De egy közel 40 éves 20-k, nem. Mondom ezt úgy, hogy engem is mindig fiatalabbnak néznek.

Esetleg ha az agyonsminkelt, virsliszájú, kiélt 20 éveshez hasonlít, akkor talán. De egy normális 20 éves még igen fiatalkás arcú, bőrű, stb.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook