Lyndinette 20 szedésével kapcsolatban segítenél? (tudásbázis)
Szerintem is alkalmazzatok kiegészítő védekezést! Biztos,ami biztos!
Minél előbb keress egy új nőgyógyászt,aki majd segít!
Figyelj oda,mert tényleg nem cukorkáról van szó.
Én is Lindynette 20-at szedek már bő 3 éve. Mindig pontosan szedem,nem hagytam ki egyet sem.
Én ilyen szedés mellett, azért vigyáznék!
Mi most beszéltük meg a párommal, hogy nem szedem tovább, de amíg szedtem, akkor nekem mindig az volt az első reggel, hogy bevegyem.
Remélem, azt tudod, hogy hormontablettát szedsz, nem pedig TicTac-ot!
Ennél nem lehet kényed-kedved szerint néha beszedni, néha abbahagyogatni, önkényesen kevesebbet beszedni, kihagyogatni szemeket, megkezdett levelet csak úgy abbahagyni ...
Ja, és igen: ha cukorkaként szeded , akkor kell a kiegészítő védekezés.
Sziasztok!
Régebben szedtem a Lyndinette fogamzásgátlót. A lényeg h megkezdett levélnél hagytam abba. Később megint elkezdtem szedni. Egyszer elfelejtettem kiváltani, de eszembe jutott hogy megvan még az a megkezdett levél. Beszedtem, és mikor elfogyott folytattam egy új levéllel. a lényeg, hogy most mindig beveszek valamennyit a levélből, és utána kell tartanom a 7nap szünetet.
Szóval kedden vettem be az utolső szemet - egyébként szombaton kellett volna, de most nem kezdtem meg az újs levelet, hanem most tartok 7 napszünetet. Szóval 4 nappal előbb hagytam abba. Szerintetek ez baj, vagy ilyenkor vigyázni kell ha szexelünk? Nőgyógyászom kiköltözött külföldre, és most nem tudtam még másikat keresni, így nem tudtam kihez fordulni :/
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban?
- Antidepresszánsok szedésével kapcsolatos tapasztalatok
- Duphaston szedésével, illetve abbahagyásával kapcsolatban tud valaki segíteni? Hányadik héten és hogyan kell abbahagyni?
- Mik a tapasztalatok az Isotretinoin szedésével kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Moxifloxacin antibiotikum szedésével kapcsolatban?