London környéki kis falu vagy település kisgyerekeseknek, ahol olcsóbb a házbérlés. Tudsz ilyet? (tudásbázis)
Középhaladó angol sulit csinálok most.
Bár nálunk is előbb a férjem akar kimenni, mi meg kicsit később utána,szintén ha lenne jó kis lakás stb. Ha ide nem akarod,priviben megírhatnád,hogy milyen vállalkozást nyitnátok/mit kellene ott csinálni. Szurkolok nektek,és mivel mi is keresgélünk,feltétlenül szólok,ha tudok vmilyen jó infót a számotokra!:)
Angol tudással szívesen látunk magyar munkatársakat!
Kicsit 4,5 év és 9 hó.
Akkor elvileg sinen vagytok,mert kezdő tőkétek van,ami fontos. Deposit az albihoz,stb... Mi éltünk kint Írországban.
A gyerkőcök nem tudom hány évesek,de utána kell járni pár dolognak,pl. Írországban 4 éves korban kezdődik a suli... én az enyémet akkor még nem tudtam kire bízni,így én sem dolgoztam.
Mi is gondolkozunk Londonban,a férjem szakács,neki tuti lesz/lenne meló!
A férjem saját üzletet nyit, magyar franchaise-t visz, itthon is ezzel foglalkozik.
Én szerintem neki segítek majd, 2 kisgyerekünk van, pár évig nem tudok majd dolgozni.
Szakmámban (újságíró) nem tudnék kint elhelyezkedni, takarítani v. pincérkedni meg nem szeretnék:(
Szia!
A férjednek hogy lett munka???
Ismerősön kersztül, vagy itthonról?
További ajánlott fórumok:
- Abc sorrendben-Magyarországi települések
- Ami egy településen megtalálható
- Kisebb telepűlések nevei /felsorolás/ Pl: Kaba
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Melyik Budapest környéki településre költöznél ki, s miért oda?
- Velencei tó környéki kisgyerekes Anyukák