Lisztérzékenység kimutatása vértesztből?Vagy csak a tükrözés eredménye megbízható? (beszélgetés)
hmmm... üzenem neki, h ez a le vannak fogyva, vékonyak dolog csak a gyerekeknél általános! Felnőtt korban nem ritka az elhízottnak tűnő, hatalmas haskörfogattal rendelkező/ puffadt beteg!
Én magam pedig még gyerekként sem voltam tipikus cölis alkatú gyerek, felnőttként pedig határozottan elhízott voltam, és amikor kivontam a lisztes dolgokat a kajámból, akkor fogytam mindig, és állt helyre olyankor a székletem, mensesem, stb. Ez tűnt fel. Ezért teszteltettem magam.
Gyerekkoromban semmi nme maradt meg bennem, mégsem volt mondom olyan a hasam, testem, mint a lisztérzékeny gyerekeknél a tankönyvi. Talán ezért sem kerültem már akkor gasztoenterológushoz.
Labor - Cöliakia specifikus antitestek: tTG IgA/IgG meghatározása 5 200 Ft
Labor - EMA IgA meghatározása 4 030 Ft
Labor - EMA IgG meghatározása 4 030 Ft
Labor - ASCA IgG/IgA meghatározása 6 500 Ft
akkor ezek közül mindet meg kellene csináltatnom
ebben a laborban, vagy csak elég lenne az elsőt kérni?mert ugye nem olcsó:)---köszönöm a válaszod!: )
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?