LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
A Lifetilt étrendeket szerzői jog védi, másolásuk, továbbküldésük jogsértő tevékenység.
Hello!
A Tiiannal van valakinek tapasztalata?
2023-24-esből valaki tudna esetleg egyet mutatni, hogy miben különböznek a régiektől?
Így már értem. Köszönöm a választ!
Tomi eladta a projektet. Szerintem semmi sem olyan már mint régen, Tomi nélkül. Én sosem voltam a termékek nagy rajongója, de az edzőteremben sokakat hallottam panaszkodni az új "érára".
sziasztok! 2 éve nem foglalkoztam ezzel a programmal és a facebook csoportjukkal sem. Most meg látom, hogy már a nevük is más. Mi történt? A termékek ugyanazok? Milyenek az új étrendek sajnos nekem az utóbbi 2 évből semmim nincs már....
Vagy ha esetleg a turogomboc es toltott zsemle receptjet megosztja valaki annaknis orulnek, ez volt a hetvegi menu ...csak mar nem mukodik a link.
Sziasztok,
Nincs meg valakinek a regi dietapro 1-2 ? Sajnos a link amin anno rendeltem mar nem el
Nekem az a kérdésem hozzátok hogy valaki kezdi el az új programot amit most adtak ki?
Nagyon gondolkodom hogy megrendeljen mert annak idején és nagyon tetszett a life tilt. Igaz most már más néven fut vagyis csináltak egy új programot.
Sziasztok!
Valakinek van a tavalyi, vagy tavalyelőtti programokkal tapasztalata? (A Bakker is, és a FeminPro is érdekel.)
A csoportban van fent egy csomó bejegyzés hogy melyik csoportba milyen kaják vannak. Az alapján csak el tudod dönteni hogy jó e neked vagy sem
Sziasztok! Csinálja a közös fogyást most valaki? Milyen az étrend? Régebbiek annyira nem tetszettek. Nem tudom, hogy megrendeltem e a mostanit.
Na neki akartam én is kezdeni és már teljesen értelek és egyetértek. Nekem sem tetszik és igen, ahogy írod az ebédek brrrrr :(
Nem tetszenek az ételek főleg az ebéd de a többi se nagyon régi közös fogyás sokkal jobb volt ,egyszerűbb
Szerintem jó a feminpros, neked miért nem tetszik?
Megvette valaki az új bakkeres közös fogyást? Mennyire sok idő az ételek elkészítése? Én a feminprost vettem de nekem nem tetszik.
A fehérjeport még nem próbáltam, szerintem az ilyen kis cégeknél ezek borzasztóan túlárazottak. És még a gymbeam is megbukott, hogy nem az van a porban, amit ráirnak.
Én próbáltam már tipikus dietetikus általi étrendet is, na az szerintem még durvábban pepecselős. Ott 2 napra volt ugyanaz a kaja, mind az 5 étkezésre főzni kellett kb, millió féle alapanyagból és az étrend maga is sokkal kevésbé átlátható. Szóval ahhoz képest ez sokkal jobb :)
De edzőmtől kaptam már olyat is (kb ennyi volt), hogy ebéd: 120 gr csirkemell/pulykamell/lazac, 50 gramm barnarizs/basmati/bulgur, 100 gramm brokkoli/saláta. Na ez a másik véglet, ami megint no way
ahogy nézem sok idő az ételek elkeszítése és nem is igazán tetszenek ránézek az étrendre és nincs kedvem neki állni van összehasonlítási alapom a 2021es közös fogyással sokat fogytam az egyszerű is volt én inkább újból azt kezdem el, a tavalyi közös fogyásban is jó csak abban meg az 5 étkezés nem jött nekem be a sima büdzsé még úgy ahogy jó az őszi téli se tetszik az utóbbi időben nekem nem tetszenek az étrendjei lehet azért is amit írtál, a fehérje por se ízlik nekem amit nem olyan régóta lehet kapni.
Miért nem tetszik ez az új közös fogyás étrend?
Én is néztem egyébként, hogy másabb, mint a korábbiak, mintha látszana rajta, hogy Réka a magyar dietetikusképzésben vesz részt.
Gondolok itt pl főzelékre, ami szerintem korábban soha nem szerepelt nála.
Valaki egyébként elkezdi jövő héten a közös fogyást??
Szia Lencsi, írtam neked privát üzenetet :)
További szép napot! Üdv. Máté Julcsi
Nekem megvan a sima az őszi büdzsé n gondolkodom még, a közös fogyást is megvettem de nekem nem tetszik.
Na, én végül belelkesedtem és megrendeltem a FeminPro idei Közös Fogyását. Két éve csináltam, úgy rémlik akkor a központit, a Tilteset és elég jól ment. Ugyan picit untam egy hét után ugyanazt a kaját, de kétségtelen, hogy elkészítésben ez sokkal praktikusabb.
FeminPro elindítja idén is a Közös Fogyás 2023-t. Gondolkozik még valami rajta?
Büdzsé étrendet csinálja valaki? Milyenek az ételek? Írnátok tapasztalatokat? Köszönöm!
Sziasztok!
Ha valakinek megvan a 2021-es őszi villám étrend írjon nekem, kérdésem lenne🙂 Köszönöm
Sziasztok!
Aki hezitál a mostani őszi-téli büdzsén, írjon nekem privátot!
Szia,
Most látom, hogy nem kaptál még választ a Büdzséről :(
Abszolút nem változatos, gyakorlatilag 4*4 kaja,mivel 1 hétig ugyanaz a kaja és 4 hétből áll, napi 4 kaja. Reggeli pl szendvics, tízórai gyümi &
mag, ebéd tészta, vacsi tojás.
Ez az első hét.
Én most a 2022 közös fogyást akarom újra elkezdeni, az sokkal változatosabb, bár ugye nem túl költséghatékony. De ott is fix étrend van, 1 hétig ugyanaz.
Ha belépsz a fb csoportba, szoktak feltenni képeket az egyes étrendekhez, érdemes rákeresni és nézegetni, és azt hiszem, a webshopban az egyes menüknél is fel van tüntetve néhány étel, az alapján is tudsz válogatni
Én is gondolkodom a büdzsé étrend megrendelésén. Mennyire változatos? Minden nap más a kaja? Vagy ez milyen? Tud vki segiteni? Köszönöm 😊
Sziasztok!!Nekem Réka étrendjei bejönnek!Mindegyik nagyon jó!Villám,Büdzsé,Büdzsé nyár,Intermitten Fasting1-3!Nagyon várom az ultrát!
Sziasztok,
ez engem is érdekelne,
a sima büdzsé milyen?
További ajánlott fórumok: