Liberisan dohányzás leszokásra, mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok, A Champix és a liberisan is hatásos, cucc. Mindkettőt próbáltam és működött, fe az elszántság hiányzott. A champix mellek hatásaként egy dolgot tapasztaltam ehgyomorra gorcsolt a hasam. A liberisan brutális: alvászavar(szerintem szétbombázta májamat), széklet problémák(szorulás,rendszeres edzés mellett is) potenciál zavarok(pedig fagyott kutya lába szindrómában is szenvedek/hála az égnek🤩)
Kezdődő fejfájás itt tettem le és inkább dohányzok tovább.
Fontos megjegyezni, én csupán napi egy tabit szedtem nem pedig a megadott mennyiséget egyikbol sem, nem tudom mi lett volna ha a szerint szedem.
Legfontosabb az elszántság, enélkül nem megy, de működnek de nagyon óvatos adagolast javaslok, mert szerintem nagyon karos.
Gratulálok !
Én és a férjem is ezzel szoktunk le, már 30 éve minden nehézség nélkül. Mindössze kb. 1 hétig szedtük, de olyan undort váltott ki belőlünk a cigi iránt, hogy soha egyszer sem kívántuk meg újra.
A sikertől akkorára nőtt az önbecsülésünk, hogy az elmondhatattlan.
Sziasztok! Én a Tabex-shop.com-on rendeltem Tabexet. Nyelv állítható a honlapon angolra vagy németre. Viszonylag gyorsan megjött.
A gyógyszer azt nyújtja, amit ígér. Én most 6. napja nem cigizek, 33 év után. Eddig 43 óra volt a rekordom és most viszonylag könnyedén veszem az akadályokat. Én nagyon meg vagyok elégedve!!
Apozona pont com
Nekem innen simán ment minden kártyás fizetéssel.
Srácok, lányok, lehet a link miatt volt törölve, de nagyjából megprobalom az irányt megadni.
Cseh és lengyel webshopos gyógyszertárak nemzetközi szállítással.
Ugyanez a hatóanyag több áron és több néven. Náluk nem liberisan, inkább desmoxan stb a neve.
Nem kell recept, pár nap alatt megjött, kb 6-20ezerig van mindenféle néven, a lényeg hogy citizin legyen benne.
Most a facebookon hirdetnek egy táplálék kiegészitőt ami szerintük tünetmentesen gyorsan leszoktat a dohányzásról!
Megvásároltam 2 csomaggal még jobban kivánom a cigit?!
Szia! Nagyon örülök,hogy sikerült beszerezned.
Igen én is így voltam vele ,hogy eléggé rövid idő alatt kellett lerakni,de egy próbát megér.
Én is ingerlékeny vagyok így két hónap után😀..
Ügyes vagy. Csak így tovább. Kitartás 😀
Igen, óriási mázlim volt, kb. a nyolcadik gyógyszertárban volt egy hölgy, aki valahogy szerzett nekem egy dobozzal.
Szerdán kezdtem szedni, kicsit aggódtam, mert a Champixnál gyengébbnek tűnt, meg korainak gondoltam az 5. napot a cigi lerakására, ennek ellenére tegnap óta (4. nap) nem dohányzom. Kicsit nehezebb, mint a Champix-szal, de nagyon sokat segít. Nálatok vannak mellékhatások? Én nagyon ingerlékeny vagyok, meg vannak furcsa, kusza álmaim, de kb. ennyi.
Bogyót 3 napig szedtem, a kín 1 hónapig tartott.
Azóta eltelt 20 év és nem gyújtottam rá egyszer sem. Azóta is undorodok a dohánytól. Én még Teronacot szedtem, aminek a hatóanyaga ugyanaz.
Légy bátor és erős. A leszokáson "csak" nyerhetsz.
- az életedet
- az egészségedet
- az önbecsülésedet
- a szabadidődet
- a pénzedet
Mi tart vissza, vágj bele. 5 napig szívhatod, de nem fogod, mert tiltakozok a szervezeted. Az akaratod meg győzni fog !
További ajánlott fórumok:
- Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra!
- Városok, ahol betiltották a közterületeken a dohányzást. Mi a véleményed róla?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Éljen az új dohányzásellenes törvény!
- Le akarok szokni a dohányzásról-Velem tart valaki? Holnaptól!!!!
- Mágneses Biorezonancia - Leszokni a dohányzásról. Mik a tapasztalatok?