Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Libamáj szőlőmártással recept

Libamáj szőlőmártással recept

A Libamáj szőlőmártással hozzávalói:
30 dkg libamáj
40 dkg szőlő
1 dl tokaji szamorodni
10 dkg vaj
2 evőkanál liszt
1 cs.metélőhagyma

bors


A Libamáj szőlőmártással elkészítési módja:
A libamájat felszeleteljük borssal fűszerezzük és lisztben megforgatjuk majd a felhevített vajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A visszamaradt vajban megsütjük a megmosott szőlőszemeket.Hozzáadjuk az apróra vágott metélőhagymát sót ,felöntjük a borral és felforraljuk. Tálra helyezzük a májszeleteket és mellé adjuk a szőlős mártást Körete párolt rizs.


Kategória: Húsételek receptjei


A libamáj szőlőmártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook