Libamáj szőlőmártással recept

30 dkg libamáj
40 dkg szőlő
1 dl tokaji szamorodni
10 dkg vaj
2 evőkanál liszt
1 cs.metélőhagyma
só
bors
A Libamáj szőlőmártással elkészítési módja:
A libamájat felszeleteljük borssal fűszerezzük és lisztben megforgatjuk majd a felhevített vajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A visszamaradt vajban megsütjük a megmosott szőlőszemeket.Hozzáadjuk az apróra vágott metélőhagymát sót ,felöntjük a borral és felforraljuk. Tálra helyezzük a májszeleteket és mellé adjuk a szőlős mártást Körete párolt rizs.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. aug. 11. 20:39
A libamáj szőlőmártással elkészítési módja és hozzávalói.