Letörött a kislányom tejfogából egy darab, mi lesz vele? (tudásbázis)
7. Szilvita
2010. nov. 4. 22:00
Úgy tudom, hogy erre van valami kezelés. Legalább is a védőnő nekem azt mondta, vigyem el a gyereket, mert talán ecsetelik, vagy valamit csinálnak vele, nem tudta pontosan. Az enyémnek épphogy kijött és van egy kis asszimetria, nem tudom, hogy letört-e, vagy eleve ilyen a foga.
6. brida
2010. nov. 4. 21:59
Szia! Mi tavaly jártunk így, rosszul szállt le a kislányom az ágyról és a jobb felső fogának a sarka. Már egy éve történt és nincs semmi gond. Nem színeződött el és nem is romlik.
5. doresz88
2010. nov. 4. 21:51
Nekünk annyira beütötte az alsó metsző fogát, hogy derékszögbe kifelé állt. Aztán egy doki ki is szedte neki. De nem mondott semmit, hogy ettől lehetne valami baj a csontfoggal a későbbiekben. Elviheted fogorvoshoz, hogy megnyugodj, de sztem nem fog semmi újat mondani, mint amit tudsz.
4. Drakobaby
2010. nov. 4. 21:46
Szia! Attól függ, hogy melyik foga! Sajnos én kis koromba elestem és a jobb metszőfogamat (tejfog volt) beütöttem az ágy sarkába... Ennek köszönhetően a maradandó fogam csírája megsérült és azóta is egy sérülés van a fogamon! Nem romlik, nincs vele baj, de egy kis gödör! Szóval legalább egy fogorvoshoz el kellene vinni!
3. Hugika75
2010. nov. 4. 21:40
Szia!Pontosan így jártunk mi is csak már kb.két hónapja.Remélem nem fog hamarabb romlani,eddig még nem látszik semmi.Jó lenne megkérdezni egy gyerek fogorvost.
2. kombusz
2010. nov. 4. 21:39
gondolom mivel tejfog és ugyis kiesik majd semmi
de komolyan válaszolva érdemes lenne egy fogorvoshoz elvinni megmutatni
1. novehaki
2010. nov. 4. 21:37
Legkisebb lánykánk 15 hónapos és fürdéskor elesett a kádban és lepattant egy darab a kis fogából mi lesz vele?
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A darabos ételektől öklendezik az 1 éves kislányom, kinek milyen ötlete van?