Létezik, hogy anyajeggyel vagy szemölccsel születik? (tudásbázis)
Hurrá!!!
Sok boldogságot kívánok nektek és hosszú életet egészségben! ❤️
Szia. Igen,megszületett :)
Minden rendben van,egészséges,gyönyörű! :)
Nincs semmi a szeme alatt! :)
Köszönjük. :)
Egy babás csoportba volt egy "kedves" illető aki azt írta ő haza sem jönne szülés után a kórházból egyből leszedetné bármi is az :(
A babád gyönyörű. Lehet, hogy tényleg van ott valami, de ma már a plasztikai sebészek csodákra képesek. Ennél nagyobb bajotok soha ne legyen az életben.
A mi időnkben nem volt UH. Nem tudtuk a gyermekünk nemét és mást sem. Boldog kismamák voltunk. UH nélkül sem született több bármi miatt sérült gyerek.
Ma "mindent" tudnak a kismamák, mégis tele vannak az iskolák SNI gyerekekkel. Betegre aggódjátok magatokat (és a gyereket) Ne tegyétek !
Ö ott van, hamarosan világra jön és Ö lesz a legnagyobb boldogságotok anyajeggyel, vagy a nélkül.
Szomszédunknál egypetéjű ikerlányok születtek 60 évvel ez előtt. Az egyik fülén egy kis lengőszemölcs volt. Soha nem szedették le, innen lehetett megismerni őket. Ez a szülőknek is segítség volt kezdetben a hihetetlen nagy hasonlóság miatt.
Látszatra igen. A hajuk is látszódik az UH-n, ha van.
Kívánom Neked, hogy tényleg egy rossz felvétel legyen! Ha meg van valami, orvosolható, hála az égnek!
Köszönjük! :)
Ugyan az a 2 kép,csak az egyiken lehet jobban látszik.
Akkor szerinted is van ott vmi?
Nagyon szép arca van a babátoknak. :)
Igen, látszik az árnyék. A 2 "fotó" ua. számomra.
Ha valami elváltozás, lehet felszívódik mire meg fog születni, lehet csecsemőkorában műlik el. Ha egyik sem, a plasztika megoldhatja.
Ismerősömnek tűzfolttal a homlokán született a kislánya 3 évesen már csak az vette észre, aki tudta, hogy ott volt.
Boldog babavárást, ne rontsd el rossz gondolatokkal.
Májfoltom nekem is van a kezemen.
Neki a szeme alatt van ez a folt...
Ha ott lesz,nem lesz semmi se. 😊 Mi lenne?
Maximum azt nem szeretném,ha vmi maradandó lenne és majd késöbb csúfolják az iskolába,stb.
Nagy divat ez sajnos.
Fogalmam sincs.
Sosem mentem hiper szuper ultrahangra.
De ha ott lesz,akkor mi van??
Nem mondanám,hogy idegeskedek. 😀 Csak nem hagy nyugodni a dolog.
Mindig ugyan ott,ugyan úgy ott lenne az a bizonyos fény?
Felesleges addig ezen idegeskedni,míg meg nem születik.
Szerintem is csak fény.
Egyébként a lányom úgy született,hogy az orrán ott van ugyanaz az anyajegy ami nekem is ott van születésem óta.
Voltunk 4D babamozin és észrevettem a szeme alatt egy sötét (mint ha piros lenne) foltot. Szabályos kör alakú. Mindenki nyugtatgat,hogy csak a fény blablabla...
Többször végignéztem a videót és kb mindig látom. Az orvos is ránézett,szerinte is csak a fény,meg hasonlók. Tegnap más szemszögből néztük uh-on,szerintem így is láttam...
Persze nem kristály tiszták ezek a képek,de ami nekünk van az kb. igen. Ezért feltűnő.
Férjemnek van 1-2 szemölcs az arcán,de neki mostanában 5-6 éve jöttek ki,nem ezekkel született.
Születnek így babák?