Létezik olyan műanyag gipsz, amivel strandolni is lehet? (tudásbázis)
Üdv a klubban!:)
Mi ma cseréltettük le a Fiam gipszét műanyagra. És ahogy már írták,természetesen nem vízálló. Pedig nálunk is napi téma a strandolás.:)
Kitartást nektek és mihamarabbi gyógyulást!
Ezt talaltam a neten, de gondolom, mar te is utananeztel. Nekem tizensok eve volt a konyokom eltorve, akkor meg nem voktak ilyenek.
Gyors gyogyulast a kolyoknek :-) (es levetel utan MINDENKEPP gyogytorna!!!)
Anno nekem az volt, de annak több, mint tíz éve. :)
Akkor még nem érhette, azért írtam hogy még most sem. :)
Nekem a bokám tört, most az ősszel, még mindig benne van a fém, amit beleműtöttek és volt gipszem is két hónapig.
Műanyagnak annyiban műanyag, hogy nem abból a gézszerű anyagból volt, hanem ugyanaz, de műanyagból.
Hiába minden, víz nem érhette,sajnos :(
Alá van bélelve, műszálas az is, de annyival könnyebb, hogy nem kellett még azt a nehéz súlyát cipelnem.
De, ki kell fizetni, nem adják ingyen.
Én is láttam már teljes műanyagot lábon, kézen, de az már szerintem jóval a törés után, a gyógyulás fázisában kerül az illetőre.
Minden esetre szólj az orvosnak, vele beszélj, utána a gipszelővel beszéld meg, mert neki kell fizetni.
Ha jól tudom ugyanúgy nem érheti még most sem víz a műanyag gipszet sem.
Előnyös, mert jóval könnyebb, mint a hagyományos, az biztos.
Szerintem a gipszelőben kérdezd majd meg, ott tudnak pontos felvilágosítást adni.
További ajánlott fórumok:
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Létezik olyan tea, amivel fogyni lehet?
- Létezik olyan nem beépíthető, a munkalapra elhelyezhető sütő, amivel süteményt is meg lehet sütni normálisan, nemcsak pizzát, meg húsokat?
- Mi a neve annak az anyagnak, amivel a párnákat, kabátokat töltik meg? (fehér, puha, cérna-szerű műanyag)
- Létezik olyan "kence", vagy bármi más, amivel öszekarcolódott üveget fel lehet polírozni?
- Létezik valami módszer amivel kijön a vörösbor a blúzból?