Létezik ilyen pasi? (beszélgetés)
Akkor meg tok jó!
Ha mindketten ugyanazt akarjátok a másiktól akkor minden szuper!
Lehet. Ezt én nem tudom. Csak akkor nem tudom miért lenne mellettem.
A semmi komoly...ezt most nem igazán értem tőled. Nem akarok már férjhez menni. Az,hogy december óta együtt élünk (mondhatnám, hogy azóta nem ment haza tőlem) és hogy a karantén miatt már a 6. hetet töltjük 0/24-ben összezárva, nő, sztem ez elég komoly.
Úgy gondolom, ha nem vágynánk egymás társaságára, akkor ki-ki menne a saját lakásába.
Sajnálom, nem jössz be eléggé neki.
Sok pasi ismerősöm van ami ezt mutatja az ő beszámolójuk alapján. Mint emberrel jól elvan veled, de ebből nem less semi komoly.
ha neked ez így jó, hogy nem less belőle semi akkor ok de akkor tudatosítsd ezt magadban. Ne reménykedj élvezd a társaságát.
A szex az élet része. Ha fáradtak vagyunk, ha éhesek stb ez is olyan szükséglet.
1 év nagyon roved idő a kiégéshez.
Nem tudom jár e még erre valaki, de jelentem egyre jobb a helyzet a "fronton" 😊😊
A fórum kiírása óta már 3x is volt..hmmm 😉
Ja és leteszteletem a reggeli dolgot. Van. És ma volt is akció, reggel. Na ilyen még az egy évünk alatt én fordult elő. (pedig gyerek a másik szobában már ébren volt)
Szia,
Aha, létezik. Én pontosan ugyanebben a cipőben jártam, csak nem egy évig, hanem 5. Szívesen beszélgetek veled, ha igényled. Privát üzenetben :)
Soha ne erőltess semmit, ha ez így jó neki fogadd el és ennyi.
Ha erőlteted el fogod veszíteni.
Ha nem jó így vele akkor lépj le.
Nem, sajnos, ő nem érint meg. Én puszilgatom, szeretném néha megölelni, de 10-ből 8szor nem akarja. Azt mondja ő ezt nem szereti. Zavarja az érintés. Viszont ha ezt felhozom, hogy én vágyom rá akkor annyit mond, itt vagyok,neeem? Mert még azt nem mondtuk ki egymásnak hogy"szeretlek"
Ja igen, ha engem nem zavarna akkor észre sem vettem volna 😁 De mivel nekem ilyen kapcsolatom még nem volt,így persze hogy fura.
Sztem neki még nem volt olyan kapcsolata, ahol igazán volt érzelem. A szex is inkább az élvezetről, szól mintsem az érzékiségről.
szerintem azért okkal több az aszex pasi, mint a b*zi.
Főleg az ő koroztályában
Szerintem a legtöbb pasi élvezi is az ilyen bevásárlást. :)))
Nekem is bejött, amikor a friss partnerem annyira kicsavart hajnalra hogy az ágyból alig bírtunk kimászni :)))
Rendben.Értem.
Egyébkén is remélhetőleg ha dörgölné, azt nem az orroddal tenné.
Vicc vóóóóóóóót-:)))DDDD
A kérdés az volt, hogy van-e neki merevedése, ami alvás közben, tehát ingerlés nélkül történik.
Nem az hogy van-e kedve hozzá.
Gondolom ha együtt alszotok, akkor lenne tudomásod róla.
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Létezik olyan hogy egy pasi ritkán ér rá, mert állandóan dolgozik? Vagy ez csak kifogás?
- Létezik ilyen, hogy a pasi nem tudja, hogy bele ment-e a nőbe?
- Létezik olyan, hogy egy pasi nem "mer" írni? Miért lehet ez?
- Létezik olyan, hogy egy foglalt pasinak tetszik valaki, de hűséges marad?