"Letehetetlen" könyv tengerparti nyaralásra! Ajánlj valamit légyszi :) (beszélgetés)
az én könyvem......és Elizabeth Adler összes könyve
Én Barbara Wood könyveiért vagyok mostanság nagyon oda. Megszentelt föld, Áldást hozó kő, Lélekláng, Az álom idején stb. Egyik jobb, mint a másik.
David Osborne:Vadászidény- rendkívűl izgalmas kalandregény-krimivel fűszerezve.
Colleen McColough:Tövismadarak - egy kis romantika, ha sírásra vágysz.....
Én Agata Cristi,Robin Cook,Evelyn Marsh-ot szeretem ha krimire gondolsz.Romantikus könyvek közül:Daniell Steel,Claire Kenneth.Sok könyvet tudok ajánlani még.Vannak a kis füzetek is mint pl.Romantika.De nagyon szeretem az életrajzi könyveket is.
Egyébként mindkettőt a könyvdiszkontban vettem, összesen 690,- Ft-ért...
Paula Gosling: Búbánat-Blues, Richard Condon: A mandzsúriai jelölt. Az első könnyedebb, de nagyon izgalmas krimi, a 2. pedig letehetetlen politikai krimi. Vigyázni kell velük, egyhuzamban olvastam végig őket, majdnem leégtem a napon:)
Háát... nem t'tom, igen felkapták, szerintem tömény unalomtenger :)
Köszönöm...akkor a Te ajánlatod nyert :)
Semmi. Én imádok olvasni. Bárhol bármikor. Hajrá. Amúgy az Ester gyermeke holocaustos. Jó nyaralást.
Nekem semmi gondom ezzel.
Ha javasolhatom, mindenképpen kicsi méretű könyvet válassz, az egyenletes barnulás miatt!
Napozás közben gondoltam...mi ezzel a gond?
Lehet, hogy csöpögősnek tartod, de most nagyon rácuppantam Danielle Steelre. Ha szereted a Zoyát és a Kaleidoszkópot ki kell olvasni. Na, ezeket nem lehet letenni.
Fejős Éva könyveit bírtam tavaly nyáron. Laza, csajos könyvek.
Egyetértek! plusz a Twilight, vagyis Alkonyat..én nem tudtam letenni...
Tengerpartra könyv???
Nagyon únhatod már a tengerpartot!!!
Én most Dan Brown műveitől nem tudok elszabadulni. Most az Angyalok és démonok című könyvét olvasom.
Lehet Holocaustos,bármi ami Olaszországban,ne adj Isten Toszkánában játszódik,vagy "szingli nő megtalálja párját nagy nehézségek árán" esetleg valami izgi Columbo-szerű krimi is jöhet :)
Én Stephen Kinget szoktam olvasni, azt nem lehet letenni :) Persze ez csak az én véleményem.. Mindenkinek más jön be!
Jean Sasson: Ester gyermeke. Párszáz oldal, én is nyaraláskor olvastam el, nem pillekönnyű, hanem igenis nehéz téma, de megváltoztam tőle. Életem legfontosabb könyve.
Sajna már az összeset kilőttem,de köszi :)
Minden Coelho könyv nagyon jó.Én ezeket szoktam.
Mindenki tud jó könyvet, de milyet szeretsz?
Szeptember végén elutazom egy hétre pihizni a Nővéremmel.Imádok a parton olvasgatni...Tudtok valami jó kis könyvet?
További ajánlott fórumok: