Leszokni a REXETIN-ről... Én most próbálom (újra). Jó lenne tapasztalatot megosztani, kérlek segítsetek! (beszélgetés)
Szia! Nekem sikerült letenni a rexetint is meg a xanaxot is! Rexetinből napi 40 mg-ot (azt hiszem) szedtem és egy 0,5-ös srt. A lényeg a fokozatosság. Két hetente csökkentettem negyedet! Az utolsó félnél elkezdtem szédülni, nem voltam jól, de szerencsére nem tartott sokáig.
A xanaxot először feleztem, utána 0,25-ös simát szedtem, a rexetint elhagyása jobban megviselt. Nem mondom hogy teljesen gyógyult vagyok, mert nem...néha-néha kell bevennem xanaxot!
Nem olvastam vissza, lehet írtad, de meddig szedted? Kitartás!
Bocsánat!Az előző írásomban hibát vétettem!
A mondat így kezdődik : "-Te tudom.."
Ez helyesen így szól: "-De tudom.."
Igen,fogyasztanám én a gyümölcsöt-zöldséget,mert imádom is,de hát képtelen vagyok.
Ma már imbolyogtam a gyengeségtől,ezért egy nagyon érett banánt turmixoltam el tejjel.Nehezen tudtam meginni..
Gyógyszerrel sem volt sokkal jobb,talán ici-picit.
Visszaálljak az eddigi adagra?
Te tudom mennyire káros,valóságos méreg és én 2004 óta szedem.:-(Amit lehet magam termesztek,lehetőleg bio-t,figyelek az egészséges táplálkozásra,csak natur kozmetikumot használok,azt is szerényen ,mellette meg eszem a mérgeket..
És ami még fontos,azóta a bepisi legalább szinte egy éjszaka sincs.
Előtte egyetlen éjjel sem maradt ki.
Nagyon tanácstalan vagyok.
Mint a Rxtn, mint a Xnx-rol valo leszokas csak nagyon fokozatosan lehetseges, ugy 2-3 hetenkenti adagcsokkentessel.
Tehat eloszor az egyik, utana a masik...
Kozben olyan eteleket, gyumolcsoket, stb. fogyasztani, melyek termeszetes enzimpotlok; mez, csokolade, olajos magvak, stb.
Osszel elkezdeni az ilyen gyogyszerekrol valo leszokast szakorvos szerint nem ajanlott, foleg nem kontroll nelkul!
Sziasztok!
Noha,talán életem egyik legzűrösebb szakaszában vagyok,09.09.-én úgy döntöttem,hogy a napi 10 mg Rexetin-t megfelezem és a napi 2x0,25 Xanax helyett is csak este veszek be 0,25-öt.
Kb egy hete nagyon nem jól vagyok,de előtte sem voltam jól.Nem tudtam enni,sőt évek óta bepisiltem éjszakánként.
Valaki azt mondta b 12 hiányra utalnak ezek a tünetek ,melyek ugye gyógyszer mellett is jelen voltak/vannak,sajnos.
Ezért elkezdtem szedni a Milgamma-t.
Egy hét szedés után javulást tapasztaltam,nagyon örültem.
Viszont mára,kb megint egy hete,megint nem tudok enni,de levest sem.Már szédülök..Mi lehet a baj?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Segített neked a masszázs a fogyásban? Megosztanád a tapasztalataidat?
- Nemsokára szendvicset kell készitsek, szeretném ha megosztanátok velem, hogy ti milyen szendvicseket készitetek?