Lelopott plomba a villanyóránkról! Fellebbezni van értelme? (tudásbázis)
Tudok valakit,aki szintén hosszú ideje harcolja a harcát.Jelenleg ott tart,hogy egész egyszerűen feljtelentést tett a rendőrségen a szolgáltató ellen!Nem vagy egyedül.Az illető most hasonló embereket keres.Ha érdekel,dobj egy privit.
(gyűlölöm,ha a nyúl viszi a puskát,főleg ha a vadász még károg is,hogy le akarja lőni!)
Szia!
Ez tényleg hülyeség volt.
Büntetést fogsz kapni. Minél kevesebb ideig lopod a gázt annál kevesebb lesz a büntetésed.
Remélem már megoldódott a gondod.
Most én is sorakozom a megdöbbent társaimhoz!:(
Tegnap jöttek lecserélni a villanyórát, de nem tették meg, mert a záró fedélről hiányzott a plomba!i minden hónapban leolvassuk, neten beírom, és a szolgáltatótól, évente 2 x olvassák le! Mi az biztos, nem figyeltük, de Ők, hogy nem vették eddig észre?
Az óra szintén kinn van a folyosón, és közben a kábelszolgáltatók, meg ki tudja, kik nem dolgoztak benne. Onnan van, bevezetve, minden kábel.
Hagytak egy jegyzőkönyvet, amin feltüntették az észrevételüket, és távozta, mert, ha Ők cserélik le, - mint alvállalkozók – úgy Őket büntetik meg a hiányzó plomba miatt.
Fogalmam sincs, mikor fognak kijönni, és ennek, mi lesz a következménye?
Ami még hab a tortán, az idegtől nem látunk, és mennünk kellene, a beteg unokánkhoz, akik 130 km-re vannak otthonunktól. Sajnos, kihúzni sem merem a lábam, jobb szembesülni, de azonnal!
Akinek van tippje, hogy bemenjünk e a szolgáltatónkhoz, vagy üljünk, várjunk?
Sziasztok!
Nekem is hiányzik a plomba a villanyorámról!
Megmondom öszintén sztem nekem már évek óta nincsen rajta, de csak most döbbentem rá!Egy külső óraszekrényben van az óra (műanyag szekrény) Régebben ez kint volt az oszlopon, most 2 éve már bent van a kerítésen belül.
Ma néztem -mert írni szoktam- hogy 2 helyen lenne plomba rajta, de az alsó részen csak a "gyári" plombadrót van összepödörve.A felső rajta van a plomba!Most mit tegyek?Azt hittem, hogy alul nem kötelező, csak most néztem a szomszédokén mindehol van!
Most akkor jelentsem be?Mennyibe fog ez kerülni?Tegyek rá egyet én? Mert ezen az a régi fajta van ami olómszerű.Ilyent ha lehetne szerezni- használtan- akkor vajon mennyire tünne fel, mármint mikor jár nagyobb büntetés ha megprobálom pótolni és megvizsgálják és gond van, vagyha nincsen rajta az egyik???
Egyszerűen hihetetlen, hogy hogyan nincsen rajta ÁÁÁÁ most meg én izgulhatok!Tuti megbüntetnek majd... :(
Ez azért nem semmi...
kiváncsian várom a fejleményeket, majd írd meg mi lett a vége
Na kiderült közben,hogy csináltak fotot,csak nem mutatták meg,És az,is hogy mikor a panelprogi keretében csinálták a folyosót,a mi villanyóránkra dugták rá a dolgokat igy azt is mi fizettük ki,valószínű ök szedték le a plombát,igy ismeretlen tettes ellen feljelentést tettünk,remélem sikerrel járunk!
És azért jöttek ki,mert valaki jelentette,hogy valami nincs rendben,illetve a fogyasztásunk az illetéktelen használat után jelentősen csökkent,vajon miért?Ha valami kiderül még írok!
ÉMÁSZ
azt a plombát rakták rá,ami kiszurja az ember szemét ha ránéz-.pont az óra elején van.
Na akkor párom másfél óra múlva ér haza melóból,majd megkérem számolja meg és megirom.
Egyébként van jelentősége?Ha valaki kitolásból csinálta ezt,biztos tudta mit csinál..
További ajánlott fórumok:
- Nem férek a villanyórámhoz!:(
- 4 éves fiamat nem vették fel az oviba, hiába fellebbeztem
- Leszedte a házunk volt tulaja a plombát a villanyóráról és mi csak most vettük észre, mit tegyünk?
- Felsőoktatási fellebbezés...
- Ki szeretnénk adni egy lakást és úgy néz ki, hogy van is rá bérlő. Érdemes az gázórát, villanyórát stb. átíratni vagy maradjon a mi nevünk?
- Meddig tart egy 5000 forintos feltöltés a villanyórán, ha nagyon sötét egy kisszoba?