Lejárt a jogsim pár hónapja.. Most akartam megújíttatni, de nem találom sehol. Mi ilyenkor a teendő? (tudásbázis)
Mivel illetékes vagyok e témában így előbb jelentsd be az okmány irodában ott megnézik neked a rendszerben,hogy érvényes-e még az orvosid mert nem minden esetben együtt jár le,ha még érvényes akkor megcsinálják a jogsidat a megfelelő illeték ellenében,csak így azt nem vonják be hanem csatolják hozzá,a jegyzőkönyvet ami arról szól,hogy elvesztetted,vagy nem találod, de szerintem keresd tovább mikor éppen nem azt keresed akkor fog a kezedbe kerülni!
De ugye nem kockáztatsz és így nem vezetsz mert nagyon harapnak erre most sok 10e a bünti!
Na utánna jártam! Az egészségügyi vizsgálatot kell megcsináltatnod és azzal az okmányirodát felkeresned!
Mindenesetre a rendőrségen be kell jelenteni, hogy elveszett és azzal a papirral tudsz menni az okmányirodába is.
Lejárt a jogsim pár hónapja, félretettem az iratot. Most akartam megújíttatni, de nem találom sehol.
Mi ilyenkor a teendő, az intézkedés menete?
További ajánlott fórumok:
- Hogy fejeznéd be a mondatot? Tavaly ilyenkor még....
- Mi a teendő ilyenkor?
- BKV-t nem lehet ilyenkor beperelni?
- Társkereső és a férfiak, ilyenkor mi a cél?
- Anyagi helyzet miatt nem tudjuk kifizetni a telefonszámlát már 3 hónapja. Mi történik ilyenkor?
- 8 hónapja el van maradva a gyermektartás, bírósági tiltó végzésem van, ilyenkor mennyit vonhatnak a fizetésből?