Anyagi helyzet miatt nem tudjuk kifizetni a telefonszámlát már 3 hónapja. Mi történik ilyenkor? (tudásbázis)
a telefoszolgáltatók eredménytelen felszólitások után,bíróság felé terelik az ügyet.először fizetési meghagyás,aztán ha arra nincs rekció,megkapja az ügyet a területileg illetékes végrehajtó.aki max:6 havi részletet adhat,de ott már vannak plusz költségek:munkadíj,készkiadás,jutalék...
ott már többe fog kerülni a leves,mint a hús...
Szia!
Szerintem ez csak egy ideig van így!
Legalábbis én kaptam levelet, hogy levettek a tiltólistáról.
Bár az én tartozásomból bírósági ügy nem lett, így lehet ez enyhébb dolog.
Sziasztok!
Én a t...-nél vagyok.
Nem tudtam kifizetni a számlámat, előszőr a kimenő majd a bejövő is lelett tiltva.
Bemtentem gondoltam megkérdem mit tudok tenni a visszakapcsolásért.
Kifizetni a tartozást kb (30e), majd pedig még 24 ezer forintot kellett fizetnem a visszakapcsolásért. Igaz ezt lebeszélhettem. Azóta ügyelek, hogy mindig tudjam fizetni. Mert hirtelen iszonyat rosszul esett a pénztárcámnak az az összeg...
Egyébként bekell menni személyesen és megkérdezni mit tudnak ajánlani. Mert hogy mindenkinek más a helyzete.
én úgyanigy jártam
barátnőmnak vettem telefont én nevemre, mert nem volt más megoldás
azóta majdnem 160000-t fizettem helyette!
holnap megyek bíróságra megpróbálom visszaszerezni a pénzt :-)
További ajánlott fórumok:
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.
- Hitelt hátralevő részét valaki egybe vissza tudja fizetni, ilyenkor hogy történik?
- 4 éves kisfiamnak játék közben letört a foga. Mi történik vele ilyenkor? Kihúzzák?
- Mi történik a UPC-nél, ha kijönnek telepíteni a szolgáltatást és a megrendelő nem tudja kifizetni?
- Elfelejtettem kijelentkezni a munkaügyi központból, mikor munkát kaptam. Mi történik ilyenkor?
- Nem találjuk a párom álláskeresési könyvét! Holnap kell jelentkeznie! Ilyenkor mi történik?