Lehet, hogy csak szex-re kellek neki... (beszélgetés)
Csak akkor feküdj le vele, ha te is biztosan akarod, ha nem érzel semmit, akkor ne.
Az alapján, amit leírsz, nekem úgy tűnik, hogy a tapasztalatlanságod miatt nem tudod még igazából, hogy mire-kire vágysz igazából. Így történhetett meg, hogy bár a pasi külsőleg talán megfelelően néz ki és aggyal úgy gondolod, hogy okés a srác, szívvel mégsem tetszik neked, és egyelőre nem tudod átadni neki magad.
Az alapján, ahogy közeledik, meg ahogy erőltetni próbálja az este "folytatását" elég béna pasinak tűnik, meglepődnék, ha az ágyban nagyon jó lenne vele, mikor már közeledni sem tud normálisan.
Nem is erre gondoltam.És mégis.Van,aki az első alkalommal szalad a bokorba,mégis együtt öregednek meg.Sajna,nem ez a tipikus,ahogy a környezetemben látom.Tudom,tudom,baromi vén vagyok (alig csoszogok má')de..azt azért sajnálom,hogy az erkölcsök úgy illannak el,mint az ibolyaillat...:(
A szomszédságomban lakó,15 éves lányok közül,nem egy,már EGYÜTT ÉL a pasijával..:( Nincs lányom..:( Isten tudta,hova nem szabad lányt adnia,mert én kitépném az összes frizuráját!!!! Pedig imádnám,az biztos!:)
Ennyi. Kívánod cekcuálisan és kész. Tavasz van :))))
Szerintem sokunknak volt már ilyen "kapcsolata" , nincs ebben semmi rossz, sőt még az "igazi" felismerésében is segíthet ;)
Nem érzek, épp ezért nem értem én sem. :/
Furcsa, de eddig elég volt, ha valakivel beszélgettem, és elkezdtem érezni irántuk valamit... Ő utána még a nagy csókolózások után sem érzek semmit. :D Arra tudok gondolni csak, hogy az ágyban tuti jó. :D
Szóval lehet, hogy kölcsönösen kihasználnánk egymást.
:)
Akkor csak érzel valamit, hm?
Figyi:
Van három variáció (asszem, nem vagyok jó matekos)
1. Te akarsz többet utána, ő nem: az gáz szitu, ezt is figyelembe kell venni mint lehetséges végkifejletet.
2. Ő akar többet utána, te nem
3. Mindketten akartok többet utána.
Ja van még egy negyedik is: tehát 4. Egyikőtök sem akar utána semmit.
Szerinted melyik lenne? Melyik a valószínűbb? Ha ez segít, gondolkodj el előtte rajta.
Lehet, hogy túl komolyan veszem az életet. Most vagyok fiatal, most kell kipróbálni ezt-azt. Most még úgymond csalódhatok... viszont tapasztalatot nyerhetek vele...
Én is akarom őt, csak féltem, hogy többre nem kellek neki. De lehet, hogy legközelebb nem mondok neki "nem"-et. :P :D
További ajánlott fórumok:
- Miért csak szexre kellek a férfiaknak?
- Miért csak szeretőnek kellek? Miért nem hagyja ott a párját?
- Nem tudjátok honnan lehet külföldről rendelni olcsó műkörmös kellékeket?
- Tudja valaki, hol van Pécsen Party kellék bolt, ahol születésnapra lehet kellékeket venni?
- Hol lehet kapni ehhez a mécsestartóhoz kellékeket?
- Hol lehet venni játékvezetői /kézilabda/ kellékeket?