Lehet ez a terhesség jele? (tudásbázis)
Anya is ezt tanácsolta:)
Hát az biztos Melus:'( :D
Köszönöm szépen a sok tanácsot és a bíztatást is!:)
Ti hány hetes korotokban mentetek el vizsgálatra?
Ja és vettem Elevitet.:D
Sziasztok lányok!
Ma csináltam tesztet POZITÍV lett!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát a köhögéstől azt hittem kipottyan egyszer a gyerek belőlem,főleg a végén fájt a köhögés,de már el is felejtettem:-)Sosem volt még herpeszed talán?
Nekem kb 2-3 havonta van ezért nem tartom olyan gáznak!
Remélem elmúlik a doki írt rá Richtofit herpeszkenőcsöt de még mindig nagyon fáj:S
Hát akkor én nem is nagyon panaszkodom a te helyzeted rosszabb lehetett:S
Hát ez szemétség XD :/
Pénteken megcsinálom a tesztet igérem!
Nekem is úgy volt a kicsi lányomnál, hogy amikor meg kellett volna jönnie (azokban a napokban) görcsölgetett. Olyankor lepihentem és elmúlt. 3-4 napig tartott, azután már egyszer sem.
Pedig egyáltalán nem számítottam babára.
Igen, a mellem nekem is feszült és fájdolgált.
Szeretném még megkérdezni azt lányok,hogy nektek az első hetekben feszült e a melletek vagy érzékenyebb volt e mint szokot?
Mert nekem most 2-3napja feszül és érzékeny.
Edina_92,szorítok,hogy minden rendben legyen,de a kutya fáját csinálj már egy tesztet:-))))Nem akarlak ijesztgetni,de jobb tudni,hogy van-e vagy nincs?!Ha + akkor minél előbb orvossal megnézetni,hogy jó helyen van e?Én is mind a kettő gyerekemmel kb 3 tesztet csináltam:-)Túl,világos volt az első, alig látszott a második csík....
Az első hetekben én is mindig úgy éreztem,hogy meg akar jönni.Ez már szerintem annak a jele:-))))
Szorítok neked!!!!
Jaj az nem jó ha megfáztál!
Sztem is Viki.
Nem nem csináltam még tesztet én neked gratulálok:D
jaj bár nekem is pozitiv lenne:(
További ajánlott fórumok:
- Ha napközben hőemelkedésem van, lehet jele a terhességnek?
- Hogyan lehet megkülönböztetni a mensi előtti tüneteket egy esetleges terhesség első jeleitől?
- Kb. 8 hetes terhességnél egészen sötét színű folyás, némi nyákkal, ehhez társul derék és hasfájás lehet vetélés jele?
- Ezek lehetnek terhesség jelei?
- Ma-holnap nem kéne megjönnie. Időnként szúrkál, fájdogál a petefészkem. Lehet terhesség jele vagy meg fog jönni?
- Lehet ez a terhesség jele?