Lehet borítékra nyomtatni otthoni nyomtatóval? (tudásbázis)
11. sookye (válaszként erre: 10. - Bridemay)
2013. jan. 25. 12:21
Előtte kipróbálhatod félbehajtott A/4-es papírral :)
10. bridemay
2013. jan. 25. 12:15
Juhú, lehet egész picire is húzni a csúszkát! Na, majd ha felbátorodok (és beszereztem a borítékokat), kipróbálom és írok, hogy sikerült-e. Köszi mindenkinek a tanácsokat! :-*
9. dominós
2013. jan. 25. 12:04
lehet
8. Hoxa
Nem lehet a csúszkát kicsire húzni? Azt hittem az már minden nyomtatóban alap. Akkor visszaszívom, amit írtam.
7. sookye
Szia!
Oldalasan kell betenni a borítékot, akkor nem gyűri be.
És a lapadagolónál szokott lenni egy csúszka, amit úgy kell beállítani, hogy finoman megfogja a borítékot.
Mondjuk én pici borítékot még nem, csak olyan A/5-ös papírhoz valót nyomtattam vele eddig.
6. bridemay (válaszként erre: 4. - Regin_a)
2013. jan. 25. 12:00
Én is azt nézem, hogy ezen a nyomtatón nem tudok kisebb boríték méretet beállítani, csak A4-est, B4-est és A5-öst. Szerintem tuti elcsúszna, ha csak úgy betennék a lapadagolóba egy borítékot :-(((
5. Regin_a (válaszként erre: 2. - Bridemay)
2013. jan. 25. 12:00
Próba
Ha begyűri, kinyitod és kiszeded a boritékot
4. Regin_a
2013. jan. 25. 11:59
Nem!
Rendszeresen nyomtatok boritékot, persze kérdéses milyen az adagolója
Feltétlen kézi adagolásra kell kapcsolni ha van olyan lehetőség
Én még FX-1050-nel nyomtatok ami egy ősrégi szalagos nyomtató :)
3. Hoxa
2013. jan. 25. 11:57
Nyugodtan. Nem okoz semmi bajt.
De a papír méreteknél a dokumentumnál és a nyomtató beállításainál is add meg a boríték paramétereit!
2. bridemay
2013. jan. 25. 11:56
Nem csinálok vele kárt? Például nem fogja megenni vagy begyűrni a nyomtató a borítékot, ha nincs külön boríték adagolója a nyomtatónak? Nem merem így látatlanban kipróbálni.
1. bridemay
2013. jan. 25. 11:54
Lehet borítékra nyomtatni otthoni nyomtatóval?
További ajánlott fórumok:
- A Wizz Airnél vásároltam elektronikus repjegyet, van bármi teendőm még, például ki kell-e nyomtatni utazáshoz?
- Mi a véleményetek a nyomtatóval egybeépített szkennerről?
- Színes lézernyomtatóval tudok színes papírra fehéret nyomtatni?
- Hogyan kell használni a, a HP Deskjet 2050-es nyomtatót? Fel van telepítve a gépemre, de nem tudok vele nyomtatni
- Ha a négyféle színű nyomtatókazetta egyike már szinte nullára fogyott, attól még tudok nyomtatni (más színekkel)?
- Karácsonyi ajándéknak saját tervezésű pólót szeretnék adni. Hol tudok nyomtatni 1-1 db-ot is?