Legyünk sportoló nők! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Legyünk sportoló nők!
sziasztok
esetleg nincs valakinek otthoni rubint réka kártyája eladó?
Igazad van!Én is 2 gyerek mellett tornázok,aerobikozom és edzek.Meg kell tanulni beosztani az időt úgy,hogy mindenre jusson!
Arra van időnk amire akarjuk és rászánjuk!!!
Tényleg nem zárja ki a gyerek a sportot, jézus ez csak önigazolás a miért nem-re. Az embernek arra van ideje, amire szán időt.
Én heti 5ször napi 1-1,5 órát sportolok, nyáron futok (ez átlag napi 10km, van hogy csak 8, de tegnap 15 sikerült be). Éjjel teszem, olyan 9-10 körül, a gyerek már alszik, párom itthon van... én meg futok... levezetem a feszkót, gondolkodom, futás után minden szép és jó, megtelítődöm boldogsággal, energiával és ez nem csak nekem hanem páromnak, gyereknek is jót tesz
A lányom most 3,5 éves, már tud úszni és biciklizni; arra törekszem hogy ő is megszeresse az "aktív" életet, mert a sportra való szocializálást gyerekkorban kell elkezdeni
Cikkíró!
Te szingli vagy? Hogy lehetséges, hogy ennyi mindent tudsz csinálni? Úszni, futni, jógázni...? Amúgy teljesen egyetértek az írásoddal, de a bevezető után, rögtön az jutott eszembe: biztos nincs gyereke...
:)
Én néha képes vagyok egy hetet is tunyulni. Aztán van, hogy még zuhogó esőben sem bírom ki, hogy ne menjek futni. Volt, mikor akkora sárban futottam, hogy gumicsizmában kellett menni! :) Még szerencse, hogy senki nem látott! :)
Nekem pedig ez a cikk tetszik nagyon.
Valamikor aktív sportolós életet éltem, aztán pár évre egy betegség kapcsán felhagytam ezzel a jó szokásommal. Néha futottam egyet, csináltam pár hasizomgyakorlatot, de semmi renszeresség nem volt a dologban.
Most egy hónapja azonban ismét rendszerssé vált nálam a mozgás, és elképesztő, hogy mennyire képes feltölteni energiával!:)
A problémákhoz is nem kétségbe esve állok, hanem tiszta fejjel.
Korábban versenyszerűen űztem az atlétikát, ma már hobbi szinten úszok, futok, biciklizek, és újabban a jógára is rákaptam. Elképzelhetetlen az életem sport nélkül. A felgyülemlett energiáimat, a sok feszültséget ezzel tudom levezetni. Ha öröm ér, ha fájdalom, a mozgás a támaszom. Mindenki más időtöltésben, más kedvenc hobbiban leli meg harmóniáját. Tény azonban az, hogy a sport, az agyműködés, az egészség és az életmód valódi kapcsolatban állnak egymással.
Ugrás a teljes írásra: Legyünk sportoló nők!