Lefekvés és ébredés! (beszélgetős fórum)
Mi ugyanígy szoktattuk, és most ugyan ez a helyzet, ahogy leírtd, pedig már 13 hónapos. De azért megnyugtatlak, mert nekünk 6-kor kel rendszeresen, szinte órát lehet hozzá állítani, ha esetleg korábban kel, és áthozom hozzánk, akkor általában visszaalszik 1/2 8- 3/4 8-ig.
Napközben viszont általában délelőtt és délután is alszik.
Nyugodj meg ez még változhat idővel.
Sziasztok!
Kiváncsi lennék nálatok mikor van a lefekvés időpontja,milyen procedúra zajlik előtte? No és hogy mikor ébred fel a picurka.......?
Azért is vagyok kiváncsi mert nálunk az első pillanatba mikor hazamentünk a korházból, mindig betartottuk azt hogy kb. 18:30-40 körűl pancsi majd öltöztetés kaja és egyből alvás(nem kellett ringatni)és így átlag 19:30 körűl már szunyál ,ez a mai napig nagyon jól megy,ám de az ébredés,össze-vissza.Van hogy hajnali 5 és a szívemet melengető fél nyolcas kelés ami között ingázunk! Nagyon szeretek aludni,és nem tudom mikor áll be ez az ébredés is!?Párommal azon szoktunk viccelődni hogy majd csak tini kora körűl tudunk egy jót aludni(nem 10-11 re gondolok csak kb 8-ig egyhuzamba),de akkor majd jön a discos korszak meg buliba járós korszak és akkor meg azért nem alszunk egész éjszaka mert aggódunk hogy épségbe hazaérjen....szóval marad a nyugdíjas kor de akkor már az öregségtől nem bírunk aludni .hihihi :-)
(Hozzáteszem lassan 5 hónapos a kislányom és 1-2 hetes kora óta szinte egész nap fenn van,kb 20 perceket alszik egy nap azt is csak 2-3 alkalommal,szóval nem ey nagy alvó)
További ajánlott fórumok:
- Vacsorától lefekvésig
- Ébredéstől lefekvésig számítógépezik
- Az arc hidratálását ricinus- vagy olívaolajjal próbáljam meg bekenni este lefekvés előtt?
- 5 éves gyerek esti lefekvés után mindig hány. Mitől lehet?
- Fejfájás, gyomortájéki fájdalom és lefekvéskor jelentkező elviselhetetlen szédülés és hányinger.Mire utlahat?
- Mikor radírozzam az arcom? Este lefekvés előtt, vagy reggel miután felkeltem, meló előtt?