Le szeretném hosszú hajamat vágatni! Nálatok mik a tapasztalatok? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!!!
Egy rokonomhoz is jár egy cigányasszony úgy 80 körüli, hosszú a haja rémes!!!
Én rövid haj-párti vagyok. Különben meg az a véleményem, hogy mindenki hordjon olyan hajat, ami a legjobban áll neki. Szerintem az a legfontosabb szempont.
Azon meg ki szoktam akadni, mikor a férj megszabja, milyen haja legyen a párjának. Azért ez nem semmi! Pedig ismerek ilyen házaspárt nem is egyet...
Pár évvel ezelőtt motoszkált bennem a gondolat , hogy le kéne vágatnom a hajam. A férjem ellenezte ,mert a hosszabb haj az igazi.....kb váll alá ért a hajam.
Bejelentkeztem a fodrászhoz., de nem mondtam otthon senkinek sem hogy le akarom vágatni a hajam.
A fodrászom is kérdezte hogy jól meggondoltam ?...mondom igen...
Le lett vágva....otthon nagy meglepi volt... ))..nem bántam meg , és azóta is nem túl rövid, hanem középes hosszúságú a hajam.
Eltelt pár nap a vágás után , és a férjem azt mondta hogy bár ő a hosszabb hajat kedveli, de jobban áll az új frizurám... ))
ne tedd! én épp egy hete vágattam le a hosszú hajamat teljesen rövidre.
pffff....
nem áll rosszul, de nagyon hiányzik. én mondom akinek már mindenféle haja volt( mostmár rövid is:)), h egy nőnek legyen hosszú a haja.
Tényleg nincs sehol...hát ez jó! észre se vettem,csak mondom a magamét.
Halihóóó!!!! Kedves fórumindító hol vagy? Miért bújkálsz? Látjuk,hogy itt vagy.
Szia!Ne vágasd le mert meg bánod:)...egy hosszú hajból könnyebb frizurát csinálni!
Bár van akinek nagyon jól áll a rövid,de ahhoz szép fejformának kell lennie!
Nekem is hosszú van,legalább takarja elálló füleimet:))
ha gondolod,próbáld ki,azt mondják tényleg jó:)
arra is miért írsz ilyet?:)úgy jó,ahogy van
hát..ha jól áll, ha nem..evvan:):)Mivel csak 20 szál van, azt is meg kell ritkíttatni, hogy kinézzen valahogy:)
Azért köszi:)
Jesszumpepi:)
Biztos szép volt Neki fiatal korában,de ilyenkorra meg már úgy el is vékonyodik,ritkul,szóval nem túl előnyös.
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van nálatok most a net szerint ?
- Hány fok van nálatok a lakásban? És odakint?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Le szeretném vágatni a hajamat! Hogy vágjak bele? Félek is meg minden.
- Le szeretném vágatni a hajamat, milyen fazont csináltassak?
- Hosszú hajamat le szeretném vágatni és eltenni a későbbiekre póthajnak. Mit kell tennem pontosan?