Le akarok szokni a dohányzásról-Velem tart valaki? Holnaptól!!!! (beszélgetés)
aaaaz igen :) Gratula
Én kb 10 perce nem :)
Én is fontolgattam,de olyan elvonási tüneteim szoktak lenni,hogy meg kell bolondulni. :S
Remélem te kitartóbb vagy nálam :)
Köszi!
:-))))))
Köszönöm szépen a rengeteg biztatást, amit itt kaptam egy év alatt :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az a fontos, hogy mióta írtam, azóta sem szívom.
Remélem jövőre is le tudom ide ezt írni.
Sziasztok!
18 évig dohányoztam.
7 évvel ezelőtt leszoktam róla de néhány hónap után visszaszoktam.
Most újra megpróbálok leszokni és holnap lesz egy hete, hogy nem szívtam egy szippantást sem.
Alvászavarral küszködöm, megbántom a hozzám közel álló embereket.
Néha nagyon hiányzik, de soha nem szeretnék már dohányozni.
Halihó csajok, merre vagytok???
Én még mindig nem estem vissza, boldog vagyok! :)
Hello,
hát, csupa rossz hír, nagyon nem örülök.
Ez szomorúvá tesz.
Hála istennek a környezetemben nincs cigi, én minden létező helyről eltávolítottam a bagót, igaz, a párom meg apja cigiznek, de mindig a nadrágukban tartják, így nem férek hozzá.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem kívánom sokszor a cigit, sajnos igen, bennem van, hogy rá kéne gyújtani, csak nem tudok, meg gyorsan megrázom a fejem és már nem is akarok.
Apropó, rosszul is lettem a cigifüsttől, jöttem ki a Tecsóból, kislányok ott cigiztek a bejáratnál, erre nem rám fújták a füstöt, grrrrrrrrr, egyből kapkodtam a levegőt, köhögtem...
Ne adjátok fel, annyival jobb lesz az élet nélküle!!!!!
mindenkinek vannak rossz időszakai, és mindenki megbotlik egyszer..na jó lehet nem mindenki, de sztem igen :)
ne aggódj! csak ne add fel! ne legyen egy cigiből több!
köszi, aranyosak vagytok!
orvosi segítséget kértem, de a depi, és rosszkedv megmaradt, pedig alapvetően jókedvű vagyok, de baromira!:)Persze csak most, h már cigizhetek:( a fenébe!!!!!!!!!!!!!
Jókedv, basszus ne már, magadba már eldöntötted, ahogy látom nem is egyszer, hogy nem akarsz már cigizni, de nagyobb a vágyad a dohányzás után mint hinnéd...
Hidd el nem szégyen, kérj orvosi segítséget, tapasz, rágó, bármi ami segíthet, ne add fel.
Csak ezen a pár napon, heten kell túlesni és teljesen új ember leszel.
:(:(:(:(
Én sokkal jobban érzem magam amióta nem cigizem, nem fulladok már annyira ha sietek, rohanok valahova.
Boldog vagyok és túl vagyok az első dohányfüst mentes hetemen.
Bár igaz, depis vagyok és agresszív, de tudom hogy nem tart már sokáig.
KIBÍROM, KÉRLEK BÍRD KI TE IS!!! .)
Próbáld újra!
Fejér megyében hol laksz?:)
pókemberke!
sajnos erősebb!!!!!!! ez már a sokadik próba, itt vége, nem kínlódok többet!
azért ti vigyázzatok magatokra, majd benézek!
Na sziasztok!
hát igen, sírógörcsök, idegesség, "családirtás"!:)
Ez volt nálam is!:(
Rágyújtottam....boldog eufória, a qrva anyját. Nincs visszaút, pedig megpróbáltam. Ne haragudjatok, de le kellett írnom!
Nekem nem megy!:(
Nektek kitartást, és sok sikert!
Azért majd nézem, hogy alakultok!:)
szia! én is így vagyok vele párszor. egyik este csak úgy elkezdtem sírni, párom azt hitte, megbántott, pedig nem történt semmi. csak kiakadtam. és én se tudtam mi van. csak folyt a könnyem...
de már jobb egy kicsit, bár ma nagyon rágyújthatnékom volt. de erős maradtam :)
neked is kitartást kívánok! menni fog! holnapra jobb lesz, elmúlik!
sziasztok!
most találtam ezt a fórumot. bár én már a 19. napnál járok, gondoltam azért írok. sajnos most megint egy nehezebb időszakom van, pontosabban ma. de volt már rosszabb is. remélem ennél nagyobb kísértést nem fogok érezni, mert azt nem tom hogy bírnám. eddig a 2. és a 8. napomon volt egy-egy slukknyi botlásom, de mindegyik nagyon rossz volt. büdi, rossz ízű, hányingerem lett egy-két óráig...többször nem esem ebbe a hibába.
azóta párom mellé állok ha cigizik, mert már az ő füstje is irritál. és akkor tuti nem kell :P
kitartást mindenkinek! látom ti is rendesen megküzdötök ezzel a xarral!
Hello lányok!
Nagyon jól érzem magam, leszámítva a megfázást, így egész nap döglődöm...
Este jövök, kitartás mindenkinek!!!
További ajánlott fórumok:
- Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról
- Hogyan tudok leszokni a dohányzásról?
- Mágneses Biorezonancia - Leszokni a dohányzásról. Mik a tapasztalatok?
- Ki akar velem együtt leszokni a dohányzásról?
- Próbált -e már valaki leszokni a dohányzásról Allen Carr módszerrel?
- A biorezonancia tényleg segít leszokni a dohányzásról??