Lazacolaj allergiás kutyáknak? (tudásbázis)
4. Nita1
2021. ápr. 15. 14:37
Ha enyhe az allergia segithet rajta valamennyit. Az en kutyam nem ragja annyira a labat.+ szebb a szore+ jo az izuleteire is.
3. asgardi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. febr. 11. 13:04
Mire allergiás a kutyád?
Doki mondta, vagy Ti gondoljátok?
Hol olvastad?
Mi adtunk a mienknek lazacolajat kúraszerűen, szebb szőrért és ezer más jótékony hatásért. Nem tudom, szerintem allergiára, ha súlyos, esetleg a dokit kéne megkérdezni, mit ajánl.
Alapvetően a lazacolaj nem allergia kúrálásra való, tehát ebben az irányban ne várj csodát, viszont meg tudja támogatni a szervezet optimális működését. (Amúgy ajánlanám, ha nem zavar, hogy halszagú lesz a pofázmánya. :)
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. febr. 11. 07:59
A kutyus egészségvédelme olyan komoly dolog mint a sajátunk. Az állatorvos megbízhatóbban tudna tájékoztatni.
2021. febr. 11. 07:53
Egyik oldalon olvastam hogy az omega 6 zsirsav felerositheti az allergia tuneteit. De a lazac olajokban omega 3 es 6 zsirsav is van. Biztos hasznalna igy allergiara?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a kutyáknak való Foresto nyakörvről?
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?
- Mire allergiásak az ekcémások? Mitől alakulhat ki az ekcéma?
- Receptek allergiásoknak
- Valóban kötelező a szájkosár utcán, nyugodt, barátságos kutyáknak? (én eddig csak 1-2 kutyán láttam)
- 2, 5 éves fiam valószínűleg allergiás, piros a szeme, fújja az orrát és egész nap ordít miatta!