Látott valaki rajtam kívül tegnap (2012.08.24.) este Szombathely felett ismeretlen kör alakú repülő valamit? (beszélgetős fórum)
Ami, akit érdekel, nyugodtan küldd el nekik, ami reggel törölve lett...
Csak a 2. bekezdés törlését kértem, de az egészet törölték...
Nézzétek! Én ezt néztem pár hónapja, és egyszer még kiskoromban egy pontosan ilyet láttam saját szememmel, az a szerencse, hogy apám is látta, így azóta is néha feljön nálunk a téma, hogy mi a fene volt az. :)
Anyum látott egyszer. Éjjel felébredt és látott egy 'valamit' a szembe szomszédunk háza felett, majd a következő pillanatban már a szobában volt és csak nézte anyát. Ennyit mesélt el. Ez már nagyon régen volt és azóta sem hajlandó megemlíteni, ha rákérdezek, akkor kitér, vagy jól leszúr, h minek hoztam fel, egyáltalán nem akar róla beszélni, még emlékezni sem. Érdekes.
Én is láttam már valamiféle repulő tárgyakat. nem is egyszer. :)
egyszer unokatesómék (SZ.helyen)nagy lampionokat engedtek el, természetesen másnap már hír volt belőle, h. ufo-t láttak :D
a lelkes ufo vadászok bezsongtak :D:D
Mi Zamárdiban láttuk aug. 24-én! Hárman is láttuk. Biztosan nem repülő volt, mert ez egyáltalán nem volt fényes, nem vibrált (repülőt előtte 5 perccel láttunk és totál más volt), és a csillagoknál jóval nagyobb volt. Tompa vöröses "fénye" volt a 2 oldalán, gyorsan haladt, elég nagy volt és elég közel is.
A férjem és az ismerősünk is látta, nagyon szokatlan volt jelenség volt. De hogy nem repülő, az biztos.
Én a piacnál álltam ott néztem az eget, 20:25-kor volt. (Savaria karnevál)
Zöld fények világítottak rajta sorban. Gyorsan ment, hirtelen irányt váltott, majd eltűnt.
Bevallom nem ismerem a repülőket, ha van ilyesfajta gép, akkor ELNÉZÉST kérek.
De ezt meg kellett kérdeznem, mert hátha van rajtam kívül még valaki, aki látta!! (?)
További ajánlott fórumok:
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- Tudatosult, hogy mennyire észen kell lennünk? - Gyereklopás Szombathelyen
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Tegnap és ma is kaptam ismeretlentől mailt, ami spamként jött. A tegnapit +nyitottam, (nem volt vírusos)a mait már nem. Miért kapom őket?