Lap-top totyogóknak? (beszélgetés)
Mi pont karácsonyra tervezzük, kimondottan 3-5 éves gyerekeknek valót találtam. Micimackós, számolni tanít, a színeket, dalok és mondókák vannak rajta, és a szavak helyes kiejtését is "tanítja".
Ez nem laptop, hanem fejlesztő játék laptop csomagolásban.
nekünk a télapo hozta és nagy sikert aratott mert szeretett volna olyat mint anyának van..:)aztán lett öröm reggel mert a télepo olyat hozott.
a kisfiam 2és fél éves és szerintem jo dolog.
bár még tudatosan csak a ki és be kapcsolást és a hangot tudja azonnal kezelni de amikor a betűpotlot játszottuk az tetszett neki kerestün az a betűt és tetszett neki amikor gratulált neki a gép.
aztán azzal aludt el.:)
Igen, a gyereknek való lap-top-ot kérdeztem, nem a felnőttet, amit direkt ennek a korosztálynak csinálnak.
Ez érdekelne, hogy van-e értelme ilyet venni?
Azert megneznem, hogy az egeret hogyan hasznaljak a laptopon :DDD (bar lehet vettek hozza rendes patit).
Viszont lattam babauzletekben piciknek valo laptopot, ami jatek, nem felnotteknek, hanem kicsiknek valo. Zenel, szovegel bizonyos gombokra nyomva... szerintem ez azert jobb.
Egyebkent mit tanul belole a gyerek, ha meg elvileg olvasni es irni sem tud? (O.O)
Hallottam egy anyukától, hogy vettek lap-topot a 2-3 év közötti gyerekének és nagyon dícsérte, hogy mennyit tanul belőle a gyerek.
Mi a véleményed, tényleg érdemes ilyet venni a piciknek?
További ajánlott fórumok:
- Ha a lap-top-hoz van egerem, akkor hogy lehet a lap-top aljában lévő egér helyettesítőt v. kurzromozgatót vagy mit kikapcsolni?
- Multivitaminok totyogóknak
- Csajos nadrágtartó totyogóknak, de mégis hol?
- Cipő, szandál babáknak, totyogóknak...
- Egészséges vacsoraötletek totyogóknak (..és nagyobbaknak)
- Részleges inszalagszakadás totyogóknál