Lányos anyukák ! Ti hogy éltétek meg hogy a lánynak barátja van? (beszélgetés)
szia
ezt a topikot én índítottam , de itt sincs nagy forgalom, pedig jó lett volna másokkal beszélni erről a témáról
Sziasztok! Az én nagyobbik lányomnak ma lezs az eljegyzése:-) 22 éves. A kisebbik 16. Mindkettővel mindig mindent megbeszélek. Hála Istennek elmondanak mindent, a szüzesség elvesztését is még azon a napon elmondták. És ennek én nagyon örülök.
Amúgy meg mindig elmondom ha szimpi a pasi ha nem. A mostani vőlegény jelölt szimpibb mint a régi, örülök, hogy ő lesz a vőm.
úgy látszik ebben a témakörben nincs senkinek sem tapasztalata
na mindegy felhozom a topikot...
sziasztok lányos anyukák.
én anyummal pasi téren tejjesen kussban vagyok... abszolut nem mondtam el neki semmit...még azt sem amikor elvesztettem a szüzességem(19 voltam).
nem érdeklödött, nem mondtam neki semmit...ez amugy kicsit rosszul esett, hogy nem érdekelte..
ti anyukák tudtok már arrol hogy a lányotok már esetleg nem ártatlan?? csak kiváncsi vagyok hogy csak velem volt igy.. hogy anyám nem tud semmit vagy más lányokkal is.
Remélem nálunk is így lesz.
Én is igyekszem barátnőként közeledni felé.de sokszor egy falat húz maga köré.
V an itt az oldalon egy szintén 16 éves lány ..neki meg az a problémája hogy az anyukája egyáltalán nem érdeklődik felőle,nem hallgatja meg stb.,
Én hallgatnék a lányomtól ,de ő meg nem beszél DD
sOSE JÓ AZ AMI VAN ,
ez nagyon jó ,az én lányom nem igazán beszédes....amikor a fiúkat megnéztem a myvipen akkor rákérdezett.Én meg mondtam neki hogy naná hogy megnézem !!!DD állítólag nagyon kíváncsi vagyok ,ami igaz is ,de mostanában már sokkal óvatosabb vagyok ilyen téren.
szeptember eleje óta nincs fiú,de szerintem egyenlőre nem is keresgél ,azt mondta a multkor ,hogy most egyenklőre meg akarja óvni a fiúkat magától DD.
hát közbe jött egy másik fiú, és úgy gondolta hogy a 2.al jobb lesz ,de azt is elküldte két hét után.
Amikor rákérdeztem annyit mondott .hogy az első hülye volt a 2. meg hülye gondolkodású..ennyi
monjuk ez még augusztus végén történt..azóta 1-2x beszéltek röviden msn-en
engem nem érint rosszul ,csak kicsit sajnáltam hogy v ége lett.....
de az ő döntése ,nem szólhatok bele
Nálunk most egyenlőre nincs fiú a láthatáron...az első fiúval beszélték hogy újra megpróbálják ,aztán a lányom miondta a srácnak ,hogy inkább ne.
Azt mondta hogy egy darabig nem kell fiú, Erre godolta,vagy rosszul éreztem az írásodból??
További ajánlott fórumok:
- Ciki, ha egy 19 éves lánynak 17, 5 éves barátja van?
- Mi a véleményetek arról ha egy 15 éves lánynak van barátja?
- Szerintetek gáz ha egy 18 éves lánynak nem volt barátja?
- Ti már hallotatok olyanról egy kapcsolatban, hogy a lánynak megtetszett egy másik fiú, és megmondta a barátjának, hogy helyesebb az a másik?
- Szerintetek egy nem épp csinos lánynak is lehet barátja?
- Fiús anyukák! Letapadás után mivel kezeltétek hogy minél előbb meggyógyuljon?