Lányok, hölgyek! Hány szál hajatok hullik ki egy nap? (beszélgetős fórum)
Szia!
Nem számolom😃
De,természetes a napi 80/100 szál kihullása.
Rühelltem. Úgy éreztem magam, mint más a tolószékkel vagy a mankóval.
Egy szükséges rossz volt.
Úgy éreztem, hogy mindenki látja, hogy paróka.
Hihetetlenül boldog voltam, amikor letehettem.
Sosem számoltam még meg és nem is fogom.
Rövid hajam van, így azt szoktam mondani, hogy nem igen hullik a hajam, bár azért találok itt-ott hajszálat a fürdőben és a párnámon.
Amikor hosszú a hajam, akkor kétségbeejtőnek élem meg, mert mindenhol látom a hajam és rengetegnek tűnik.
A hosszú hajszálok sokkal látványosabbak és többnek tűnik, mint a rövid.
FI, milyen hosszú a hajad? A hajhullásod érzékelhető a hajtömegeden? Én azt gondolom, hogy a hajhullás akkor gon, ha az látszik a fejünkön is, azaz ha foltokban hullik vagy tényleg látszik, hogy megritkult. Ha bármennyi kihullik, de a hajad hasonló mennyiségű a megszokotthoz, akkor nem hiszem, hogy probléma.
Napi 100 szàllal parókám volt.
Egy idő bőrgyógyász ismerősöm is azt mondta, hogy az a beteg "levakarása."
Ő 40 szál körülit mondott.
Csak kíváncsi voltam, hogy egy hétköznapi embernek, aki egészséges mennyi szokott kijönni körülbelül. És nem egy tankönyvnek. 😹
Azért kérdezem, mert egészségügyi problémák miatt hullani szokott.
Mondogatják a fodraszok és a bőrgyógyászok ezt a napi 100 szálat, de én annyival már majdnem teljesen kopasz voltam, és parókát hordtam.
Előtte meg nem foglalkoztam vele.
Csak kíváncsi voltam, hogy egy hús-vér egészséges embernek mennyi haja jön ki egy nap, ami még nem gond.
Engem ez a dolog elégg3 frusztrál, és úgy tűnik, hogy megint parókám lesz.
Aki meg trollkodik, az örüljön neki, hogy egészséges.
Fu amúgy rengetegen, redditen szoktam nézni a hajhullásos csoportokat, mert időnként magam is küszködöm vele, van, aki az egész hetit összegyűjti és minden nap lefotózza a leszámolt kupacokat. Én is eléggé kivagyok amikor hullik a hajam, szóval valahol megértem, másrészről meg wtf??
Hogy FI-nak is válaszoljak, kb. olyan 20-30 szálat hagyok el egy nap normális esetben.
Nyilván nem konkrét szám érdekli.
Nekem ősszel és tavasszal több szokott, mint máskor. Ha úgy érzed, több hullik, mint általában, akkor töltsd fel a vitamin-háztartásod és csináltass egy hormonális vérképet.
És főleg ne fesülgesd többet, mint szükséges!
Én tudok válaszolni. Fésülködéskor néhány.
Egyéb esetben semennyi, még ha huzigálom sem.
Parókakészítő, hajnövesztő, hajhullásgátló, hajbeültetés
Melyikben utazol?
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy a hölgyek rossz házasság vagy együttélés esetén nem tudnak változtatni?
- "Nadrágot" hordó hölgyek:)
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Nők vagy inkább hölgyek a másik oldalon
- Lányok nektek is hajmosásnál jobban hullik a hajatok?
- Sűrű, vastagszálú, göndör hajú lányok ti milyenre szoktátok vágatni a hajatokat?