"Nadrágot" hordó hölgyek:) (beszélgetős fórum)
Én nagyon imádok nadrágba lenni:D
szeretem a szoknyát is :D
De legfőképpen az első nekem a FARMER lesz..:D
mert kényelmes,divatos és király:P
Valahol viszont a nadrág viselése van előírva a munkahelyen...
De az nem jelenti a farmert...
A szoknyával egy gondom van: A nejlonharisnya.
Szerintem egy külön bünti a nőknek.:((((
Nem is nőies...maradjunk ennyiben.
Ha azt írod-kényelmesebb, azt elfogadom, mert egy szoknyában jobban kell viselkedni-gondolom.
Szerintem nem mindig férfias dolog a nőknek a nadrág viselése.
Vannak kimondottan nőknek szóló nadrágok is.
Dehát hülyülve szórakozom, mit vársz.
A te hozzáállásod is egészen éles képet fest, csak bele nem vakuljak, mert nem fogom látni mekkora vadkant sodortak az utamba, kár hogy kicsi a kukija, és fórumokon kompenzálni kell.
tudod egész más hülyén szórakozni, és szórakozva hülyülni!
magadat hova sorolod?
ha ez vicc akkor no comment.
ha nem vicc akkor is téged minősít! és a témához való hozzáálásodat!
Vicces vagy:)
Sajnos a személyeskedés még mindig nem válasz a kérdésemre, de ha ennyi megy, ennyi megy, gondolom már sokszor mondták neked ez utóbbit olyan nők akik ezzel a te érzelemvilágodat tették tisztába.
(Na ilyet én is tudok, látod sokkal könnyebb mint édemi választ adni:)
-
szerintem egy gramm férfi sincs melleted akire felnézhetsz, és aki tisztába tegye az érzelemvilágodat!
szerintem keress egyet. főleg olyat akinek másnap reggel is kellesz!
Feltételezem, még innen a bivalybasznádi kultúrházból is hogy ezen a portál hozzászólóin kívűl is van női életforma, és a kettő nem fedi le egymást, tehát feltételezem azt is, hogy nem csak az itt hozzászólók mérvadóak ebben a kérdésben
Persze ha agórafóbiád van, és életed 20 éve a virtuális térben zajlik visszavonom a szempontot, és átküldök egy IPM-et bizonyítandón, hogy odakünn van még élet, és válltömés már kurvára nem divat.
hát vidéki kismama klubbokba pont nem járok, viszont tudok olvasni és szimplán elolvastam az ide beíró nők hozzászólásiat!
javaslom neked is, ha nem megy akkor kérjél meg valakit!:) /biztos van még valaki kulturházban honnan irkálsz! /
és tegyél balra egy +
jobbra egy - ...jelet!
aztán húzd a strigulákat!
meg fogsz lepődni!
a beirkáló nők jelentős hányada a hagyományos férfi-nő kapcsolatban hisz!
Miért helytálló, ha van egy többezres kérdőív statisztikád, légyszi lődd át.
Anélkül kénytlen leszek arra gondolni, hogy csak vidéki kismama klubokban informálódsz.
szubjektív, de helytálló!
habár objektív is lehetne, nézőpont kérdése!
A 99 százalék elég nagy túlzás.
Ahogy a te elképzeléseid a nő szerepéről is igencsak szubjektív.
ha férfi vagy akkor műtesd át magadat!
TB-re egész olcsó! nem kell semmit sem indokolnod, csak beszélj ezekről a nézeteidről, aztán ha nem zárnak bolondokházába, akkor bátran feküdj a kés alá, ne félj csak segítenek rajtad!
egyenjogúság?
beteg vagy? miről beszélsz? ezen a világon soha nem lessz az! azért nem mert nem arra épült fel a rendszer! ma a világot ne akarjuk a svéd adózás szerint, magyar mentalitással, angol felsőbbrendűséggel, német öntudattal, mohamedán fanatizmussal, eszkimó egyszerűséggel, stb. irányítani!
el kell fogadni az évezredes rendszert, azt a rendszert amitől működik a világ!
a férfi legyen férfi, családfő, stb.
a nő legyen nő, családanya, és férjének kiszolgálója! /nem rabszolgája!/
érdekes.... te álítólagos férfiként harcolsz azért, amit az ide beíró nők 99%-a nem kíván a magáévá tenni!
és bezártad a kört magadra!
UI: ne felejtsd a TB-t!