Mitől jeletkezhet a lábujjzsibbadás séta után? (tudásbázis)
9. f135cdb45f (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 12. 18:50
Nem tapasztaltam, de mivel fáj a derekad is, és mindkét lábon jelentkezik a zsibbadás, gerinceredetűnek tűnik.
2023. dec. 12. 16:42
Arra vizsgáltak nemrég.Azt nem hiszem.De a lábaim gyakran hidegek,jobban mondva a lábfejem.
7. Hattori (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 12. 16:39
Cukorbetegség is lehet.
2023. dec. 12. 16:34
Rossz tartásom,bőrkeményedésem van,amit persze rendbe teszek rendszeresen,de mindig vissza jön.
5. apeeng
2023. dec. 12. 16:18
A hasonló tüneteket elmondtam a körzetimnek...megfogta a lábfejem, már írta is a beutalót az SBO-nak...estig mindenféle vizsgálat, azán irány az intenzív.. Kezdő trombózis.
Megoperáltak, azóta begyógyult minden, de a zsibbadás maradt...ezzel kell élni.
Zsibbad, akkor zsibbad, csak ne legyen hideg a lábfejem...akkor újra SBO.
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 12. 16:02
Orvos,a derék miatt is.
Ha ezt nem írtad volna,, még az is szóba jöhet hogy nem jó a cipőd ,,illetve hogy járás közben "kapaszkodsz" a lábujjaiddal,,ezt sokszor észre sem veszi az ember.
3. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 12. 15:56
Gerincre gyanakszom, de nem vagyok orvos. Háziorvossal konzultálj mindenképpen, és ő továbbutal.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 12. 14:35
Szia!
Bármi lehet. Orvosi kivizsgálás szükséges.
2023. dec. 12. 13:37
Sziasztok.Hosszabb séta után kicsit elzsibbadnak a lábujjaim.Tapasztalt valaki ilyet?Továbbá felkelés után nagyon fáj a derekam és ahogy lábra állok,mintha enyhén zsibbadtak lennének a talpaim,de mihelyst lépek egyet,meg is szűnik.Félek,hogy a vérkeringésemmel van valami.Vagy inkább gerinc?
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV?
- Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után
- Ébredés után mi volt az első dolog amit csináltál?
- Ma délután séta közben elestem és kiment a bokám. A fenébe,...
- Mikor vihetem ki a babámat sétálni elöször ha december 5-én született?mennyi idö kell lakásban lennie születés után?