A hirtelen hízás a fogyás képtelenség mind mind ir ha hamar leesik a vércukrod evés után pláne..
Mellesleg túlsúlyos nincs olyan aki csak pco-s ir nélkül.
Ha viszont nem vagy hajlandó étrendet életvitelt váltani soha nem is fogsz lefogyni sikeresen tartósan. Zöldség és gyümölcs nélkül meg eleve baromi egészségtelen.
Nézztek terheléses cukrot és inzulint is minden renbe van. A hormon tesztem is jó volt. Csak ugye látszanak a ciszták, a szörösödés zavar :/ Meg a hizás ...szörnyű hogy bárnit ehettem. Most meg semmit elvileg. Öszintén én nem is tudnám tartani a diétájat mert se gyömölcsöt se zöldséget nem eszem. Igy meg nagyon nehéz ...
PCO-ra az f.gátló csak tünet kezelés, megjön időre a menzid esetleg nem hullik a hajad szép lesz a bőr és ennyi..Tapasztalat, nekem is volt ilyen dokihoz szerencsém.. Ez a nődoki kakit ér- már megbocsáss.. Endokrinológust keress fel vagy olyan nődokit aki egyben az is. Nekem az van.
Mivel 100 kg felett vagy 100% hogy IR-s vagy. Amire diéta életmód váltás mozgás és cukor gyógyszer kell
Amíg szedtem rendszeres volt a menzeszem, abbahagyás után 10 hónapig meg se jött. Majd elkezdtem diétázni(update1) az egyik orvos javaslatára, és 1,5 hónap múlva már volt peteérésem. A ciklusom azóta is rendszertelen,de van :) A fogyásban a gyógyszer szerintem nem fog segíteni csak a diéta.
Évek óta tudom tudom hogy pcos-em van.Most sikerült egy olyan nögyogyászt találni aki foglalkozik is vele. Ciszták vannak, szörösödés. Rengeteget hizztam, 100 kg felett vagyok. Belera fogamzásgátlót irt fel, elvileg segit a szörösödésen, a rendszertelen menzeszen. Nem tudom a fogyás megindulha e vele, 5 éve hiába minden diéta nem fogyok. Ir- es nem vagyok. Nektek valami segitett?