Kutyakozmetika nevek (beszélgetés)
Arra figyelj, hogy a választott név jól ragozható legyen.
Próbáld mondatba helyezni, pl. "Elviszem Fifikét a .... ba"
Szerintem is ez a legjobb.
Amit én írtam dogs&beauty talán azért nem olyan jó, mert lehet nyugdíjas nénik is viszik majd a kis yorki-jukat😁és nem elvárható mindenkitől, hogy tudjon angolul.Ezért egy magyar név jobb lenne szerintem.Nekem nem jutott eszembe magyar,pedig azt akartam írni.
Ez nagyon egyszerű és mégis ötletes!
Ez jó!
pl Sir Csomó 🙂
Valahol a Fehérvári út környékén volt egy fodrászat (ember fodrászat:-) amit úgy hívtak, Borzolda. Szerintem nagyon jópofa név.
Én lehet eljátszanék valami "Sir"-ös ("szőrös") névvel. Sir Bunda, Sir & Lady, Sir Arthur.
Ha pedig valami cukit szeretetnék, akkor Cucu...Bár azt hiszem, ilyen már van állateledel boltban...
Gubanc kutyakozmetika? Valamikor a őkorszakban amikor olvasni tanultam,a szóképes olvasás G betűje Gubanc, a puli volt.
Dogsalon
A Dogs&Beauty tényleg nagyon jó!!!
Megnyír-lak.
Tappancs kutyakozmetika.
Csaó csau kutyakozmetika.
Akita kutyakozmetika.
Szőrös kutya XD
A húgom nemes egyszeruseggel így hívta az egyik játék kutyáját, mikor kicsi ovis volt. Nem bonyolította a név választást.
Megharap-lak ;)
neeeem
amúgy a Dogs&beauty nem rossz, már ha feltétlen kell, hogy legyen neve, és nem elég az, hogy kutyakozmetika
Bol-Dog
Boldog
Sziasztok! Most vizsgáztam, kutyakozmetikus lettem, adódott is egy szuper lehetőség, a régi kozmetikus visszaadja az üzletét, én pedig kiveszem. Viszont nagy gondom, hogy fogalmam sincs mi legyen az üzlet neve és ezt el kellene döntenem,a szórólapozás ill a cégtábla miatt is. Tudnátok egyedi rövid könnyen megjegyezhető kutyakozmetikai szalon neveket ajánlani?
Köszönöm!
Ami nekem tetszene az már mind foglalt, napok óta a netet bújom