Kuktasztori (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kuktasztori
Agykontroll.Nem véletlenül mondjak hogy aludj rá 1et..
Nekem az volt hogy nem talaltam a válási papirjaimat.Bejelentkeztem a név valtoztatásra .Keresem a papirt sehol (ez nalam nem ritka) Meg szerencse hogy nem aznap reggel volt.
Tudtam valamibe benne volt egy átlátszó tartóban.Semmi mindent feltúrtam.....Ejjel a cicámmal álmodtam aki a napokban halt meg.Felidézve utolsó napjait ...mikor mentem válni és beleült a táskámba mintha meg akarná akadályozni.Gondoltam megnézem a képet amit csináltam róla akkor.És ott volt a mappa a táskám mellett az asztalon.Szép fényes sárga barna mintás,amit kb 10x tovabbraktam mert nem átlátszó!Szóval az en esetem.így törtent .🤗🤗🤗🤗
Kicsi mini postaláda kulcsom van. Szeretem a tãskâimat váltogatni, mikor mit veszek fel, szinte minden szettemhez van egy, a benne lévő kulcsot is mindig raktam abba, amelyiket hordtam. Na ez okozta nemrég a dilemmât is. Céges busszal jártam dolgozni. Egyszer amikor lenyitottam a táskám fedelêt, éreztem, hogy valami a lábamra esett. Egy toll. Fel is vettem. Napok múlva keresem a kulcsot, de nem volt meg. Felkutattam a lakást is de eredménytelenül. Hetek teltek el. Egyszer elkezdtem gondolkodni, hogy merre lehet. Aztán eszembe jutott, hogy a buszon lehet a 4. ülés alatt. Aznap nagyon vártam, hogy mehessek dolgozni. :D
Ott volt ahol gondoltam. :D
Én anyósomtól kaptam egy ilyen kuktát. Sokáig használtam, de aztán lecseréltük újabbra.
Valamikor jártam agykontroll tanfolyamra. Ott tanították a módszert, hogy ha valamit nem találunk, hogyan keríthetjük elő. Pont ez a lényege, amit Te is írtál, hogy vagy bevillan vagy megálmodjuk a megoldást :)
Így álmodd meg a lottószámokat is !
Imádom a kuktát, ez a legfontosabb edényem. Szinte mindent ebben főzök, lassan 46 éve.
Pontosan ugyanilyen kuktám volt. Anyutól kaptam, amikor férjhez mentem, kb. 15 évig nem használtam, fent porosodott a konyhaszekrény tetején. Kidobtam...
Újat, másmilyent azóta sem vettem, pedig vannak már űberszuper digitálisok, egyszerűen rettegek az ilyen túlnyomásos dolgoktól :) Még a kávéfőzőtől is frászt kapok, ha hangosabban főz le.
Egészségetekre:)
(először kukasztorit olvastam):)
Ugrás a teljes írásra: Kuktasztori