Kukoricadödölle recept
A Kukoricadödölle hozzávalói:kukoricadara
tej vagy víz
túró
A Kukoricadödölle elkészítési módja:
Kukoricadarából kását főzünk,tejjel vagy vízzel,ízlés szerint.Nagyon puhára kell főzni,ezért lassú tűzön,állandó keverés mellett készül.Ha kihűlt,kanállal beleszaggatjuk forrásban lévő vízbe.Ha elkészültek a nokedlik,olvasztott zsírba szedjük,beleforgatjuk.Az így elkészült réges-régi ételt túróval fogyasztjuk.
Édes illatig főzzük.Tejfölt és töpörtyűt is tehetünk hozzá,úgy ízletesebb.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: moncsibaba100, 2007. okt. 11. 08:29
A kukoricadödölle elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.