..... kudarcok.... (beszélgetés)
Persze, hogy nem éri bel... ezért is főzök mindennap bőségesen...
Én csak a kenyér mennyiségét szeretném MÉG csökkenteni, mert a nadrág nem éri be, a cipőfüzőjét nem tudja bekötni és fájnak a lábai...
A férfiember nem nagyon éri be egy szelet kenyérrel/felvágottal, meg egy csésze üres teával... üres gyomorral ... dolgozni?
Reggelizz, mint a király, ebédelj, mint a polgár, vacsorázz, mint a koldus. (kínai közmondás)
Köszi, ez nem is jutott az eszembe, bár a télen járt ki úszni a dereka miatt (de szerintem unta egymaga magát, mert fél óra mulva már jött is haza:))))
Valóban a megszokások rabja... ő ezt így csinálja, én meg máshogy... de akkor is az a jó ahogy ő csinálja. Ez persze meg engem nem zavar...
Krumplis kenyeret szoktam venni vagy rozs kenyeret. A fehér kenyér már tabu:))
Köszi szépen:)
Egyébként ő sodrott cigit szív:)) és néha pipál:)) Persze nagyon szeretem a kezén a dohány illatát érezni:)) De sajna sokat szív...
A cigi nálunk is "örökös" probléma, már 3 éve! Bár, úgy ismertem meg, hogy cigizett már akkor, de mégis le szeretném szoktatni, jobban mondva szeretném, ha elmenne egy leszoktatóra. Haladok már, talán mindig közelebb kerülünk a célhoz, de mikor lesz már az, hogy vége?! :( :)
Próbálj meg leülni a pároddal és komolyabban beszélni vele. Az ő érdekeit nézed, idővel talán elfogadja és ha késznek érzi magát, belekezd a fogyókúrába. :) Addig is nagy kitartást kívánok! :)
Vidd el hétvégenként usziba.... előbb vagy utóbb majd csak rájön, hogy jobb a kisebb pocak... és amúgy szerintem sehol a világon nem lehet olyan jókat beszélgetni, mint a medencében. :D
Jujjj... nagyon nagyon sok ez a kenyérmennyiség. Kenyeret egy fogyisnak elvileg reggelire kell enni :) Olyat ami rostdús, egészséges, teljes kiőrlésű, de gondolom ezt te is tudod. Jah, és persze 10 dekát kb :) Én úgy próbálnám rávenni a helyedben, (bár nem ismerem), hogy véletlen ezzel kapcsolatos újságokat hagynék szétheverni a szobában, és beújítanék a konyhában egészséges kajákkal. Ó de egyébként tudom milyen az, ha valaki nem akar változtatni önmagán, beszélhet az ember neki, mint a falnak... emiatt ne keseredj el, ez nem a te hibád, sok ember ilyen sajnos :( Gondolom ő is a megszokások embere lehet.
Ebben az évben most kezdett el dolgozni (most vol az első ledolgozott hónapja),mert munkanélkülin volt... egyébként hegesztő, de kertészkednek jelenleg.
Annyi példát mesélek pedig neki, ami itt történik a hoxán a lányokkal/veletek - akik képesek voltak több 10 kg fogyásra is...
... mit dolgozik? ... azért fizikai munkást másképp kell etetni, mint aki az íróasztal mellett ül! ;)
engem is bánt de akkor se lesz jobb
Édesméz! Rajtam is láthatja,hogy fogytam és közben nem éheztem. Főzök bőségesen, de azt mondja, ha nem eszik hozzá kenyeret (néha a levesbe is aprit:))) ) akkor nem lakik jól. Nos ma délben nem kapott, most pedig pukkad és nézi a TV-t mert nem kapott vacsorát.
Jól írtam, hidd el... előtte a napi 1 kg kenyér mennyiséget vettem: de azt hárman ettük+regglire is még maradt. Most már viszont csak fél kg kenyeret veszek. De lehet,hogy holnap 8 zsemle lesz itthon és sussz-passsz.
... akkor ez teljes életmódváltás... és azt nem lehet úgy, hogy elveszed a kenyeret... agyban kell eldönteni. Van irodalma is, ha hajlandó elolvasni. :o)
Egyébként így szeretem, ilyen macisan. Nem mellettem hízott el... már így ismertem meg. A cigit még nem is említettem)
Gerinc sérv műtétje volt és doki is megmondta neki:hogy fogynia kell.
Dehogyis nem,attól hogy elváltál az nem jelenti azt hogy ne vágyhatnál valakire akivel megosztod az életedet!
Próbálod vele megbeszélni hogy mi a problémád??Hogy zavar téged hogy nem hallgat rád,és túlságosan öntörvényű??
Naponta fél kiló kenyér? :OOO Remélem, hogy csal félreértettem, mert ez rettentő egészségtelen! :S
... hát először az agyában kell elfogadnia, hogy fogyni akar és egészségesen élni... addig hiába erősködsz. Beszélj neki sokat, hogy miért... és ne úgy kezd, hogy "kövér vagy Apám!" :o))
Én a kudarcaim többségét mindig úgy kezelem, mint dolog ami fejlődésre sarkall.
Nagyon akaratos tud lenni (ami tetszik is néha, de öntörvényű is tud lenni, ami pedig fáraszt is). Biztos bennem is van hiba, nem kellett volna leparkolnom senki mellett a válásom után.
A disznó húst már kitiltottam és a fehér kenyeret is. És naponta a fél kg-t kell beosztania (én már nem eszek kenyeret január óta)
De neki a zsíros kenyér a mindene és állandóan azt enne.
Mit eszik a párod? Hátha tudnék segíteni, én is fogyózom, de irtó finomakat eszek:) Sőt, itt annyi fórum van, kajával kapcsolatban, hogy el lehet bennük veszni.
Akkor meg az a baja mindenkinek,hogy nagy a szám!! És számoljak el 10-ig. De már 100-is számolhatok akkor is szét vet az ideg néha.
Ne adj neki egyáltalán... :o)) Vagy csinálj zöldséget, aztán kész... eszi... nem eszi.
... és mondd meg neki, hogy lecseréled egy vékonyabbra... fiatalabbra, és olyanra aki hagyja, hogy vigyázz rá! :o)
Persze ez hülyén hangzik, hogy ez most mitől kudarc... nem nagy.
Csak azért érzem annak,hogy folyamatosan nem hallgat meg, mindig neki kell,hogy igaza legyen.
És ha picit megpróbálnál határozottabban fellépni???
Talán segítene...:o)
szerintem ez már nagy lépés :)
igen. De most nem a gyerekem. A párom szólt be sikeresen (fogyókúrára szeretném fogni és az Istennek sem tudom rábeszélni, hogy ne egyen (keveset pedig nem tud enni)vacsorát.