Kréta melyik részén érdemes szállást foglalni ha pihenni szeretnénk, nem bulizni? (tudásbázis kérdés)
3. emagdi
2013. nov. 5. 15:36
pl stalis csendes. (keleti felén van)
szerintem a tömegközlekedésre nem lenne érdemes hagyatkozni, nem igen láttam arrafelé buszokat közlekedni.
viszont tudtok autót bérelni, azzal be lehet járni a szigetet.
strandoláshoz meg célszerű tengerpart melletti szállást választani, azokra a napokra nem kell autó.
de egyébként szerintem minden nagy "buliváros" mellett vannak kisebb, csendesebb üdülőfalvak.
booking.com-on nézegesd meg a szállásokhoz tartozó leírásokat, azoknál kiderül hogy mennyire bulizós az adott hely.
2. f501fbeee6
2013. nov. 5. 15:17
Tudom, még korai a kérdés, de én már most a jövő nyári vakációt tervezgetem... Mivel imádjuk Görögországot, Krétán pedig még nem jártunk, ezt a szigetet szemeltük ki. Hallottam néhány rémhírt, hogy a sziget egyes részein egymást érik a diszkók,óriási a hangzavar :( Mi viszont inkább pihenni mennénk... Akik már jártak ott, ismerik a sizgetet: tudnátok mondani csendesebb városokat,ahol aludni is lehet éjszaka? Milyen a tömegközlekedés a szigeten? Köszi!
1. f501fbeee6
2013. nov. 5. 15:16
Kréta melyik részén érdemes szállást foglalni ha pihenni szeretnénk, nem bulizni?
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok még szállást foglalni a hosszú hétvégére?
- Biztonságos szállást foglalni a szallas.hu-n vagy booking.com-on keresztül?
- Miért nem tudok egy napra szállást foglalni?
- Külföldi szállást hogyan tudok foglalni?
- Velencébe mivel érdemes elmenni, és melyik a legolcsóbb, ill. leggyorsabb?Hány napra érdemes menni minimum, és előre kell szállást foglalni?
- Az alábbi oldalon lehet hitelkártya nélkül szállást foglalni?