Biztonságos szállást foglalni a szallas.hu-n vagy booking.com-on keresztül? (tudásbázis kérdés)
Mi mindig a szállás.hu -val utazunk. :) Tavaly óta már a külföldi utakat is. Az MKB veszprém bejutott a Final 4-ba így Köln-be is mennünk kell és a szállás.hu -n foglaltunk. Rengeteg vélemény alapján és a helyszínhez közel találtunk szállást elfogadható áron.
Másrészt tudatosan magyar termékeket vásárolunk, erősítsük a hazai gazdaságot! Tegyen így mindenki.
Booking.comot szoktuk hasznalni. Eddig nem volt vele gond sose, szallas olyan, amilyennek irjak, annyi, amennyinek irjak. Nem kell elore fizetni semmit, csak a hitelkartya szamat megadni, azt is csak a biztonsag kedveert, ha pl. megszoksz fizetes nelkul a hotelbol :) Egyetlenegyszer fordult csak elo, hogy a kartyarol vontak az osszeget (mondjuk nekunk tokmindegy volt), egyebkent utolag fizettunk kijelentkezeskor.
Szallas.hu-t nem ismerem. Ha kulfoldre mesz, lehet, hogy jobb a booking.com, raadasul jellemzoen olcsobb, mintha a hotelnel foglalnal kozvetlenul. Nem eri meg telefonalgatni.
én a szállás.hu-n szoktam.
Nem volt még gond sosem
Hello, mi is Booking.com on keresztul foglaltuk a szallast - Olaszorszagba mentunk el. Nagyon szuper volt.
Mindig figyeld a foglalasnal a kategoriajat a szobanak, altalaban a lekisebb / kevesbe szep kilatas, kicsi stb. / kinalja fel.
A szallas.hu-n foglalunk évek óta, sőt már az idei nyaralást is lefoglaltuk. Semmi gond nincs velük.
Igen, van ahol kérnek előleget, de nem mindenhol. Megbízhatóak, bár ez nem a szallas.hu-n múlik ám, hanem a szállásadón.
Úúúú.De gyorsak vagytok! Köszi! :D
Külföldre mennénk, így ugyebár nem úgy van,mint országon belül,hogy odatelefonálok és megbeszélem, stb...
Én általában a szallas.hu-n vagy hasonló gyűjtő oldalakon nézelődök, összehasonlítok, megkeresem az legszimpibb szállás saját honlapját, és az ott megadott elérhetőségeken keresztül foglalok.
Bár én csak belföldön keresgélek.
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok még szállást foglalni a hosszú hétvégére?
- Mostanában sok olyan álláshirdetést látok, ahol ingyenes szállást is igérnek. Szerintetek, ez biztonságos dolog?
- Miért nem tudok egy napra szállást foglalni?
- Külföldi szállást hogyan tudok foglalni?
- Velencébe mivel érdemes elmenni, és melyik a legolcsóbb, ill. leggyorsabb?Hány napra érdemes menni minimum, és előre kell szállást foglalni?
- Az alábbi oldalon lehet hitelkártya nélkül szállást foglalni?