Középiskolás ballagásra ötletek? (beszélgetés)
jaa most hogy körülnézek még valami
a bátyámék olyan csokrot vettek nekem ami valószínűleg örökre megmarad, gyönyörű szárított virágokkal, és egy szép kis plüss van a tetején, a szalagon pedig egy könyvecske:D
Megmondom őszintén én nem az ékszernek örültem, hanem annak az ajándékoknak ( toll, puttony ) amit bátyámtól és apukátmól kaptam.
Számomra különlegsek ezek az ajándékok, és a kabal tollacskám mindíg ott volt velem érettségin, akkoris ha nem írtam vele éppen:)
Igazán nincsmit:)
Egyébként kaptam még egy ezüst láncot, apukámtól pedig egy igazán aranyos kis puttonyt kaptam tele fém kétszázasokkal:D Nagyon örültem neki, ugyanis a puttyonyom is névre szóló volt, és olyan volt mintha jó sok pénzem lenne:D
Fú,de tök jóó:)
Nagyon találó ötlet ballagásra ilyet,érettségi előtt:)
Köszönöm,hogy megmutattad:)
Nemmondom hogy olcsó, de az aranyláncnál biztosan olcsóbb!:)
Gyönyörű a kedvedért felteszek róla nemsokára egy képet is.
Bocsánat most keltem fel.:D
Szerintem a kerti bulihoz ha sütsz valami finomat, vagy csinálsz ilyen falatkákat, de a testvéreddel beszéld meg, mert ő fogja tudni mondani hogy miben segíthetnél neki biztos nagyra értékeli.
nos én múlt évben érettségiztem.
Nemvolt nagybuli semmi, kaptam pénzt és aranyláncot. Általában vagy ékszert kapnak a gyerekek, vagy pénzt, de ha egyedi akarsz lenni én a bátyámtól kaptam egy névre gravírozott tollat, amivel az érettségimet írtam nagyon tetszett:)
Igazából nem feltétlen tárgyi ajándékra gondoltam,hanem úgy valami amitől meglepődik:)
Remélem érthető.
Szerintem egy tinédzsernek nem kerti dolgok kellenének:D
Bár kitudja!:)
Kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne esetleg mire gyűjt, mire lenne szüksége. Biztosan nem titkolná el:)
Sziasztok.Párom testvére most fog majd érettségizni,a ballagás meg 1 hónap múlva lesz.Nagy banzáj lesz otthon,család ,rokonok stb.Van valami ötletetek,hogy ilyenkor mivel lehetne meglepni,valami kreatív,találó ötlet?Van nagy kert,nagy ház.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Ajándékötletek óvódai ballagásra?
- Ajándék középiskolai ballagásra
- Ovis ballagásra személyes ajándék az óvónéniknek-amit a gyerekek csinálnak. Ötletek?
- Ajándék ötleteket kérnék óvodai ballagásra (gyereknek)
- Vicces ajándék középiskolai ballagásra?