Közel a negyvenhez a férj és egy 16 éves lány. Szoros barátság vagy több? (beszélgetés)
Terhelni?Azt én sem akartam,bocsánat a durva szavakért,de én ezt gondolom.
Hogy van még a pofáján bőr Őt hibáztatni ezekért az ocsmány dolgokért amiket tett....háááát,milyen egy ember ez?!Még Ő tehet róla,mert féltékenykedik,ugyebár nem mellesleg minden okkal!
Plusz egy csitri,egy pasi aképben....pffff,nagyon gáz!És akkor ezek után azt mondja,bocs,de megbántam...
"Meg is változott teljesen"SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Mindenki maga dönti el mit vesz be a gyomra,bántani én sem szeretném,de nem normális ha ezzel a pasival együtt marad!
Engem ha nem tudnék azonnal szabadulni,csakis az motiválna ezek után,hogy megoldjam mielőbb a külön válást.De ott addig sem lakna ahol én a gyerekeimmel!
Te komolyan vele élsz még mindig?
Nem félted a a gyerekeiteket?
Mégis miféle erkölcsi példa lehet előttük egy pedofil b..i?Mi tart még mellette,hogy egyáltalán van lehetősége magyarázkodni neked?Nem tudnál a gyerekeiddel megélni,hol lakni?Én csak ezt az egyet tudom elképzelni,de abba a házba akkor sem jönne be ahol én élek a gyerekeimmel!
Ez csak egy kamu. Szerintem semmi nem igaz belőle, csak nem tud mit kitalálni, s gondolta ezzel egy kicsit megzavar.
Szép karácsony elé nézel. Nem irigyellek.
Nah, és hogy tetszett neki a pasival, kérdezted? Máskor is számíthatsz ilyen félrelépésre?
Nem semmi férjed van, hajhaj:(((( Nem tudom, mi a rosszabb, ha pasival csal, vagy ha 16 éves fruskával. Pasival nem tudod felvenni a versenyt, egy 16 évesnek meg nincs más dolga, csak hogy boldoggá tegye... Persze a kérdés, hogy akarod-e felvenni a versenyt?
Ja és az a baj, hogy a pasiknak alapvetően tyúkagyuk lesz, amikor beindul a ...-uk, nem jönnek rá, hogy a kis tini majd nem fogja ápolgatni őket, ha netán valami történik velük akár anyagilag, akár testileg - na majd akkor sírják vissza a biztos családi hátteret, amit felrúgtak, csak akkor már késő lesz...!:S
A pasik már csak ilyenek: nem gondolkoznak, nem mérlegelnek, csak a mának élnek és csak alulról vezérlődnek!
Nem tudom sajnálni az ilyen embereket.Azt kapja amit érdemel,amit maga is adott.
Csak az háborít fel,amikor még be sem ismeri megérdemli a sorsát,és panaszkodni mer.
Volt ilyen ismerősöm. Egy pasi, ötvenegy éves, én könyveltem neki. A nője 15 évesnél nem volt több (na jó,aztán kiderült, hogy 16 éves).
Amikor egyszer magával hozta hozzám az irodába, basszus, odébbhúztam még egy széket, hogy "leülhessen a lánya is", ezt mondtam, mert így hittem.
Pasi taníttatta a lányt,éltek nagy boldogan, nagy bérelt házban. Aztán pasinak elkezdett nagyon de nagyon rosszul menni a vállalkozása, már napi filléres gondjai voltak (többek közt engem sem tudott fizetni). És a kiscsaj milyen érdekes, lepattant mellőle.
Közben a pasit az exe nagyban lesajnálja, a két, huszas évei elején járó, egyetemista gyereke sz@rik rá (egy könyvelő majdnem pszichológus, szóval sokat mesélt a pasi).
Azért mondom, 30-35 év korkülönbségnél már bejön az "érdek" a tyúkagyú kislány részéről, a pasi meg újra ifjú titánnak érezheti magát. Amíg van pénze.
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Őszinte barátság.....
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Mit tennétek, ha a kisfiatokat a szomszéd néni állandóan hívogatja át, de ti nem akartok ilyen túl szoros barátságot?
- Dunakeszin Barátság utcához közelebb élő anyukák!!
- Közelebb vagyok a negyvenhez, mint a harminchoz, és egész...