„Kövér vagyok!” (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: „Kövér vagyok!”
Ajjaj fagyási sérülések??? Mert ijesztő az ajánlat:
" 60 perces cryolipolízis kezelés bármely 4 tenyérnyi területre."
Ki tud erről valamit???
Túl negatív vagy, ám én pl. kerékpárral kezdtem mindenhová menni, pl. bevásárlás céllal. Kikerestem a legjobb ajánlatokat, és helyeket, ami sajnos naponta és termékenként változó,
Ezért bevásárlási beszélgetések helyett hajtok napi 5-10km-t, néha 25-50-et, és eközben izomerősítő edzés is lefut.
Ezzel napi 1-3 órát töltök, amennyit az utazás amúgyis elvitt. Régebben munkába menet és vissza, most már nyugdíjasként, talán szerencsés vagyok emiatt.
Mindenki saját lehetőségeit kell megtalálja!
Oké a plusz kilók részben Tv nézés közbeni nyugtatás okból léteznek. De a kerékpározás méretes láb izomzattal viszonylag kordában tartja a hájméretet. Lassan kell átállnom kisebb evésmennyiségre... Nálam 3-5cm hasi plussz van kívül, a többi a belső emésztő rendszertől van, ez utóbbira talán a kevesebb evés lenne a megoldás.
De most olvastam
centik/alkalom jelleggel 10 alkalmas Pocak megsemmisítést 12 ezerért,
a 30 alkalmas helyett, ami 100 ezerbe kerülne:
"Izom stimuláció + nyomással elmegy a zsír? + infravörös izzasztás + Elektroporációs kezelés, vagy ha úgy tetszik: tű nélküli mezoterápia + vákuum kezelés"
ISMERI ezt valaki?
Ide laikus, átlagos emberek írhatnak. Ennek az a lényege. Aki nem akarja, nem olvassa el.
Aki meg akarja, kihámozza a mondanivalót az egyszerű ember írásából is.
persze. van összefüggés, nyilván azért is jött elő a cikkírónak a téma kapcsán.
csak úgy összemosta ezeket, hogy még saját maga sem tudja talán szétválogatni mikor mire is gondolt, illetve mire akart kilyukadni ezzel az egész cikkel :D :D :D
azt hiszem, hogy a "mit kell tennem, hogy lefogyjak" témában teljesen felesleges új cikket írni, mert akit tényleg érdekel, az kiművelheti magát hiteles forrásokból, és akkor pontosan fogja tudni mikor mit és mennyit kell ennie, mit kell mozognia.
aki meg a csodákban bízik, az vegye csak meg az aktuális fogyiport, meg fogyibogyót, és olvassa a netbarátnőt, vagy a kiskegyedet (ha az még mindig van:))
Én pontosan értem a cikket, azért tűnik kicsit semmitmondónak, mert nem akart senkit nyíltan megbántani.
Igenis azt gondolom, hogy ez a faramuci súly és egészségmánia sokkal fontosabb dolgok leplezésére szolgál, és egyébként pedig az "egészség"-nek egy roppant vékony kiragadott szelete. Azért beszél mindenki a dekáiról (attól függetlenül, hogy kövér avagy sovány) hogy ne kellejen fontosabb dolgokról. Olyan téma lett ez, mint az angoloknak az időjárás.
Mondjuk a gyorséttermi résszel nem értek egyet, az ilyet ugyanis nagyon károsnak tartom, és nem önmagában a zsíros hambi miatt, hanem pont azért, mert emögött egy lelki-filozófia is van, és ezért már az "egész" sokkal nagyobb szeletét érinti.
Ettől még egy évben szigorúan egyszer elmegyünk a mekibe. Pont azért, hogy a gyerekekne ne legyen egy titokzatos hely, ahova ők be se mehettek, és ha kiszabadulnak a fennhatóságunk alól, akkor évekig az legyen nekik a mérce.
Persze, hogy mindenki tehet az alakjáról, csak az nem mindegy, hogy milyen mértékben. Igenis van, akinek ez egy életen át tartó odafigyelés, esetekben önkínzás, más meg - mint a cikkíró is - akármit ehet, és semmi.. Hát nehogy már egyenlő legyen a kettő dolog, meg a kettő életvitel. Tehát ugyanolyan magatartás mellett igenis nagyon sok múlik a géneken, és nem csak a hízást, hanem az egész világlátást illetően is.
Szerintem viszont úgy lenne szép a világ, hogy sokfélék vagyunk, kövérek, soványak, lusták, nyugisak, pörgősek, stb.. és is nagyon unom már ezt a sablonos egészség és súlymániát, és azt, hogy az embereket ez alapján ítélik meg.
Úgyhogy részemről like a cikknek, még akkor is, ha nem egy Örkény novella.
Igazad van, én is erre gondoltam, mert végülis akit érdekel egy cikk (mármint az olyan, amit én írtam, nem túl érdekes sokaknak, de akit érdekel elolvassa), az úgyis azonnal hozzá fog szólni, úgy az első 2 napban megjelenéstől. Utána már lehet helyettesíteni nyugodtan. De arra jutottam, hogy biztos a legnagyobb pangás közepette küldtem be, mert már másnap fent volt, nem kellett kivárnom a 3 hetet és ugye elég sokáig ott is maradt.
Lehet, hogy az első befutó ez a netbarátnős volt, és abból dolgoztak, amiből lehetett:)
Szerintem a cikked már kínosan sokáig volt fenn, muszáj volt valamit beújítani.
De pont ezt?! :DDD
Latom, mindenkinek pont annyira tetszett, mint nekem...
:DDD
Én nő vagyok és elégedett vagyok önmagammal.
Ekkora közhelygyűjteményt!
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Elegem van abból, hogy kövér vagyok! Le kell fogynom! Velem tartasz?
- Miért ilyen a legtöbb férfi? Vagy csak én vagyok „maradi”?
- Csúnya, kövér, beteg nő vagyok.
- Középkorú nő vagyok, nem vagyok kövér 52kg. Szeretném a hasamat kicsit megformázni. Mit ajánlotok?
- Pajzsmirigy alulműködésem van és kövér vagyok. Egyáltalán...