Kövér nők klubja! - Akik nem tudnak lefogyni (beszélgetés)
Vagy esznek.
Nehéz úgy írni, hogy mindkét kéz kajával van tele :DDDD
Köszi, haladok, most úgy 80%-osra mondanám, vagy többre, lényegében a fő része meg van csak át kell alakítgatni, kiegészítgetni.. És én naív azt hittem, ez már gyorsan meg lesz, de rá kellett jönnöm, hogy szinte ez halad a leglassabban.. Na mindegy, egyszer már csak vége lesz:D
Na ha olvasod akkor láthatod, hogy én se állok mindig a helyzet magaslatán, de most megint újra kezdtem :D
Hát az túlzás, hogy megy:( Minnél jobban figyelek napközben annál jobban bezabálok este...De ma eldöntöttem, hogy elég volt!
Hogy haladsz a szakdolival? (Lesem a naplód:))
Senki nem jön?
De kár:(
Gratulálok:-)
Boldog szülinapot neki:-)
Milyen tortát kap?
Szerintem nekem úgy kb. 3-t...úgyhogy, fel a fejjel !!!
Majd ezen a héten és a következőn, meg a következő sok-sok napon, amikor is nagyon-nagyon ügyesek leszünk, leadjuk !!!
Sziasztok!
Egyedül lennék,aki az utóbbi pár napot végigzabálta???:(
Na helló csajok:)
Remélem minden rendbe van!:)
Nem nagyon tudtam jönni az utóbbi 2 este, mert mindig volt valami dolgom, ma meg körmöshöz megyek, és csak este 8 körül érek haza...:)Holnap meg anyáékhoz utazom, tehát pörög az élet!:):)
Na innen nem maradhatok ki :))
Krisz38, akar en is irhattam volna. De tudod, ez van, akinek nem tetszik, az majd leharapdalhat belole alkalom adtan :).
Sziasztok Csajok!!
Csatlakoznék. Képtelen vagyok lefogyni:-( Dagin halok meg az már tutti!!Rémes, de azért nem annyira, hogy elveszítsem a hülye humorom, és az életkedvem. De nagyon zavar a túlsúlyom:-((
Talán tornáznak.
Én is ott voltam, csak elmaradt.
Na mindegy, holnap biztosan összejön:)
Igen, igen. Ez mindig így van.
Hát köszönöm.:) Tudom, ne is mondd. Nagyon megnőtt a cicim is meg a hasam is most ezektől a kilóktól, és a baba annyira még nem is kezdett növekedni, de már zavar.