Kövek száma a jegygyűrűben (beszélgetés)
hát 9 év után már nem veszek zsákbamacskát a pasimmal..:)
mindenki így parázik a férjhezmenés előtt? :)
vagy csak én misztifikálom túl ezt a dolgot?
biztos elmúlik ez a láz majd idővel:)
"ezt a gyűrűt megláttam és tudtam, h ez kell:)"
Ha így áll a helyzet, akkor ne gondolkodj rajta! :o))
Ha viszont a házassággal kapcsolatban vannak ellenérzéseid, akkor ne kapkodj, érdemes végiggondolni a dolgokat!
nem vagyok elvakult vagy ilyesmi, a számokkal jelekkel kapcsolatban (akkor valsz jó előre utánanézek, hogy hány köveset veszek:).
ezt a gyűrűt megláttam és tudtam, h ez kell:)
én se tudom miért parázok rajta, valsz azért mert ez az első jegygyűrűm:)
és az első férjemhez készülök hozzámenni:)
és ez az egész nekem nagyon fura helyzet, nem szoktam még meg a gondolatot, hogy asszony lesz a lányból:)
csak ha - neadjisten- valami nem stimmelne, akkor jó lenne tudni, h a gyűrűnek van-e ehhez köze..hülyeség?...
Szerintem semmit nem jelent!
De most,hogy mondod en is megnezem az enyemet!Nekem 8 van.Abbol mar 1 kiesett! :(
Nem csoda kozel 9 eve hordom...
Áááááááá, szerintem ne görcsölj rajta! Biztos lehet találni olyan aspektust is, amikor jót írnak róla.
Azon az oldalon, amit említettél, ezt találtam:
24-es: szerelem, pénz és kreativitás száma. Nem szabad túlzásba vinni a szerelmet.
Van egy baráti házaspár, 24-én volt az esküvőjük, jó régen. Jelenleg csúnya válás elé néznek, és a totális anyagi csőd szélén állnak. Ennyit a számokról.
A lényeg, hogy azt vonzod be, amire sokat gondolsz. Ha Te megvagy róla győződve, hogy a 11 szerencsét hoz Neked/Nektek, akkor azt is fog hozni. Ha félsz tőle, bevonzhatod a rosszat.
Én a 11-est alapvetően szerencsés számnak gondolom! :o))
Zizicicc!
én is olvastam, h mesterszám, de azt valahogy a születéssel hozzák összefüggésbe. szóval, hogy akinek a születési dátumok összege(vagy a nevének aszámokra átírt összege?)de olyat, hogy önmagában a 11 mit szimbolizál, olyat nem találok. :(
itt pl. ezt olvastam.
totál összezavarodtam:)
most akkor örüljek, vagy ne örüljek? :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelent, ha a férfi a jegygyűrűjével játszik?
- Tudja valaki, hogy jegygyűrűbe mit szoktak gravíroztatni?
- A jegygyűrű és a karikagyűrű ugyanaz?
- Kb. milyen áron vannak az eljegyzési és jegygyűrűk?
- Tudjátok, hogy most kb mennyiért lehet jegygyűrűt (arany, fehérarany) vásárolni Szabadkán?
- Hova menjünk Békéscsabán jegygyűrűt nézni?