Kötelező a laparoszkópia az inszemináció előtt? (tudásbázis)
12. bared
2009. máj. 11. 08:36
nem, előtt állok épp...mennem kell most dolgozni, este majd jövök...sajnos én egy PCOS nevű betegségben szenvedek, ami nálam már gyógyíthatatlan(
11. pocokfa
2009. máj. 11. 08:28
Első lombik? Inszeminációd volt előtte?
10. bared
2009. máj. 11. 08:17
nekem volt, lombikos vagyok...nem leányálom, de annyira azért nem vészes, túl lehet esni rajta gyorsan... én sem örültem neki, de bármire képes lennék, hogy szülhessek((
9. pocokfa
2009. máj. 11. 08:13
De zavar az, hogy belepiszkálnak a hasamba konkrét ok nélkül. ez nem olyan, mintha vkinek pl vakbélműtétre van szüksége, amikor van egy konkrét okod a műtétre. Itt csak találomra, hogy hátha vmi van a petevezetővel, megműtenek, miközben lehet, minden oké. Mi van, ha pont a műtét csinál vmi bajt? Hallottam, hogy van akinek nem lesz utána peteérése például.
8. bared
2009. máj. 11. 08:13
5% akart lenni bocsi
7. bared (válaszként erre: 6. - Pocokfa)
2009. máj. 11. 08:09
igen, ebben az esetben 55 körüli az esélye, de nyugodtan bízd rá magad a szakemberekre, nem lesz semmi gond!))
6. pocokfa
2009. máj. 11. 08:06
Köszönöm a válaszokat.
Nem orvos mondta, hanem a meddőségin az asszisztrens.
Egyébként annyi a problémánk, hogy ellenanyagot termelek a férjem spermáira, emiatt valószínű természertes úton nem fog összejönni a baba.
5. 6ee0ffb012
2009. máj. 11. 07:55
Nekem csak hsg-m volt,de arra szükség is volt.A laparo nagyon komoly dolog,csak úgy el sem végzik,már csak az ára miatt sem....
4. a793d7a5fc
2009. máj. 11. 07:52
Feleslegesen nem piszkálnak a hasadba.
Komoly ok kell egy laporoszkópiához.
3. 6ee0ffb012
2009. máj. 11. 07:40
Dehogy kötelező!!!! Ilyen baromságot ugye nem orvos mondott?????
2. bared
2009. máj. 11. 07:38
nem kötelesek az inszeminációt elvégezni, ha ők laparoszkópiát javasolnak, és nem mégy bele... úgy vehetik, hogy nem működsz együtt a megfelelő végeredményért, és elutasíthatnak(( szar dolog, nekem is volt, de szükséges rossz szerintem...kötelezni viszont nem kötelezhetnek rá...
1. pocokfa
2009. máj. 11. 07:30
Nekem azt mondták, igen. De az Interneten azt olvastam, nem. Nem szeretném, ha esetleg ok nélkül belepiszkálnának a hasamba.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nőgyógyászati daganat eltávolítása előtt minden esetben kell végezni laparoszkópiát?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?
- Mennyi ideig próbálkoztatok inszemináció előtt?
- Van erre valami kötelező szabály, hogy előtte ki kell vizsgálni?
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?