Köszönöm, jól vagyok! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Köszönöm, jól vagyok!
5. m.zsoffka
2015. márc. 4. 16:03
Még szerencse, hogy 21 évesen így gondolkozol. Leszel 60 is. Akkor vonj konkluziót! Személyesen sok szerencsét, kitartást kívánok,csak magadra, számíthatsz az életedben. Ezt vésd az eszedbe, minden jót....................Neked!!
4. Kisritu
2015. márc. 3. 06:27
Orulok hogy jol vagy. Remélem tudod is ezt s pozitiv eletszemleletet fenntartani. Sok sikert es boldogsagot kivanok.
3. Mézessüti
2015. márc. 2. 21:06
Legyél nagyon boldog,és mindig próbálj pozitív maradni. Nagyon sokszor nehéz,de most már társad is van,és ez nagyon jó..:)
2. Shanee
2015. márc. 2. 20:11
Ez már valami! :)
Maradjon is így! Csak pozitívan! :)
1. Melapeno
2015. márc. 2. 20:00
Legelső írásom óta nem sok idő telt el. Még mindig 21 éves vagyok, de az életem olyan fordulatot vett, amire nem számítottam. Merek, és tudok is hinni. Minden értelmet nyert. Célokat tűztem ki, és teszek is értük, hogy megvalósítsam őket. Úgy érzem, van erőm leküzdeni minden nehézséget, sőt. Várom is a következő akadályokat.
Ugrás a teljes írásra: Köszönöm, jól vagyok!
Ugrás a teljes írásra: Köszönöm, jól vagyok!
További ajánlott fórumok:
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Dr. Nagy Gáborról szeretnék véleményt kapni. Aki nem rég szült nála, valamint kezelő orvosa volt végig. PCOS vagyok. Köszönöm előre is!
- Köszönöm szépen jól vagyok!